Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan kezelitek azt, amikor csomó nő van a színen?

Figyelt kérdés
Sose társkeresőztem, mert elég rondának tartom magam, de bátorságot vettem és felmentem rá, írtam egy nagyon jó bemutatkozó szöveget és egy nagyon nem sablon kezdő levelet, mivel nagyon tudok hatni a női lelkekre ezért elég sok lánnyal levelezek kb 10. De ennyi nőt nem tudok kezelni, volt olyan, hogy összekevertem a két válaszlevelet stb. Ti hogy tudjátok ezt kezelni? Nektek hogy megy amikor egyszerre ilyen sok lánnyal beszéltek.
2015. dec. 13. 20:06
 1/3 opened paradise ***** válasza:

Válassz egyet.

Én nem szoktam egyszerre több vasat tartani a tűzbe,de tény,hogy mindig egyszerre jönnek,ha jönnek. Ez is egy fajta szivatás.

2015. dec. 13. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Átküldhetnéd nekem azt a bemutatkozó leveket meg profil leírást, mert én sok mindennel próbálkoztam az elmúlt 6 évben, de összesen nem írtak vissza, nem az hogy egyszerre.
2015. dec. 13. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
2. nem egyszerre azért, egy hét alatt kb 10 jött össze de vagy 50 re írtam rá. Mondjuk csak 28 és 32 év közötti nők ezek, mivel 30 éves vagyok, szóval fiatal lányoknál z lehet nem fog működni
2015. dec. 13. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!