Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem néznek meg a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem néznek meg a lányok engem, akkor nem is jövök be nekik?

Figyelt kérdés

Az utcán,bevásárlóközpontokban,tömegközlekedésen meg szoktam nézni a lányokat,de mintha láthatatlan lennék a számukra. Nem bámulom őket,félre ne értsétek.

Külföldön jártam párszor és ott simán ment a szemkontaktus is.

2015. dec. 12. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem pont bejönnèl, csak nem mernék rádnézni, mert akkor látnád, hogy milyen nagy hatást gyakoroltál rám. :)
2015. dec. 12. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Tömegközlekedésen olvasok, utcán sietek épp valahova, bevásárlóközpontban céllal vagyok és minél hamarabb teljesíteni akarom.

Soha nem nézem meg az embereket, legyen bármilyen jó pasi.

2015. dec. 12. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon besavanyodottak az emberek :\ Főleg Budapesten, még ha egy adonisz megy el a nők előtt, azt sem nézik meg :D

Nem csak szemkontaktus nincs az emberek között, hanem semmi, ha egy ember összeesik az aluljáróban 300 ember elsétál mellette mintha ott se lenne, mire 1 ember segít neki..

Fura hogy voltam Görögországban, és ott nem hogy szemezés volt meg megnéztek, hanem volt oylan csaj a boltban aki simán le is szólított és közölte velem, hoyg szívesen megismerne mert bejövök neki :O ez nekem nagyon furcsa volt, itt Magyarországon meg észre sem vesznek a nők, ha udvarisságból kinyitom az ajtót egy nőnek és beengedem magam elég valahova, úgy megy be az ajtón, hogy nyomkodja közben a telefonját és fel sem néz, nem hogy szemkontaktus meg ilyesmik -.-

2015. dec. 12. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó, amiről írsz, az Budapest. Én pesti voltam világ életemben, felnőttként költöztem vidéki kisebb városban, és ott egyáltalán nem ez van - meglepve tapasztaltam.

Összehasonlíthatatlan különbségek vannak!

Hát, attól, hogy nem néznek meg a nők, kérdező, még bejöhetsz nekik, ha valahogy felhívod magadra a figyelmüket. Pesten én soha nem nézek meg egy embert sem, mert annyian vannak....

Itt, vidéke viszont szinte mindenkit, nem szexuális méregetés céljából, hanem mert jókedvem van, és itt sokaknak úgyszintén az van.

2015. dec. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!