Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért keresnek egyes férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keresnek egyes férfiak direkt ilyen nőt?

Figyelt kérdés

Nemrég volt ott egy kérdés, amit aztán töröltek, hogy az illető srác enyhén autista nőt keres.

Mielőtt megírhattam volna, hogy ez mennyi szempontól rossz ötlet, törölték a kérdést.

Én magam nem vagyok autista, bár nem sok választ el tőle. Etrém szinten introvertált vagyok, viszont az átlagnál műveltebb és intelligensebb. Bizonyos dolgokat másként csinálok, az egyszerű dolgokat nem fogom fel, a bonyolultakat igen.

Nagyon makacs és öntörvényű vagyok, van, hogy abszolút nem tudok, nem akarok megszólalni társaságban.

Az intelligenciám (mint fentebb is írtam) felül múlja az átlagot, a szociális készségeim pedig a béka segge alatt.

Aki/akik ilyen nőt szeretnének, mi az oka?

Honnan tudjátok, hogy tudnátok kezelni, meg tudnátok érteni?

Csak érdekel, hisz én meg nehezen találok partnert pont emiatt.

22N

2015. dec. 12. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert annyira bizonytalanok, hogy azt hiszik ilyen nővel "bírnának el".

Ami butaság, ugyanúgy lennének problémák, csak más jellegűek. Ez nem azt jelenti, hogy nincs aki téged ugyanúgy tudna értékelni, de kár lenne olyan pasival összejönni, akitől nagyjából az az elvárás, hogy "könnyű" barátnő legyen. Vagyis ne legyen gáz, ha a partnere ugyanúgy szorong társaságban, ne kritizálja stb.

2015. dec. 12. 14:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ponthogy erre szerettem volna én is felhívni a férfiak figyelmét, hogy a hozzám hasonló nőkkel nem könnyebb, csak más. (Sőt, ha az ember nem tudja, hogy viszonyuljon hozzá, még nehezebb is inkább)
2015. dec. 12. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert az illető srác is különc.
2015. dec. 12. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy egyébként milyen "fajta" autizmus? Asperger szindróma?
2015. dec. 12. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy azért,mert egyesek úgy gondolják,hogy az antiszociális embereket könnyebb manipulálni.
2015. dec. 12. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam volna, hogy van aki tudatosan keres ilyent. Engem is ez a típus vonz egyébként, de nem keresek tudatosan ilyent. Nálam az az oka talán, hogy a kedvenc női testrészem az agy :D És ezért csak olyanok vonzanak, akik nagyon intelligensek és műveltek is.
2015. dec. 12. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!