Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogyha megismeri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha megismerik valakit egy idő után nem érdeklődnek irántam?

Figyelt kérdés
Ismerkedünk, és egyszer csak abbamarad. Vagy szakítàskor, hogy rendes vagyok ilyen béna szöveget vàg be.
2015. dec. 11. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert nem arrol szol manapsag a vilag h egymassal jol erezzuk magunkat, vagyis arrol, de csak szexualisan akarjak jol erezni, az agya a legtobb ilyennek kisebb, mint a szemgolyoja, es nem tudnak semmi uj temat felhozni, ami egy udo utan rohadt unalmas tud lenni. Ezert imadom azokat a csajokat, akikkel mindenrol lehet dumalni, hulyeskedni veluk, egy ures szex nem kell nekem annyira, h elviseljem a semmi dumajukat.
2015. dec. 11. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Bírom az ilyen szöveget. Honnan tudod kivel mit beszélek?
2015. dec. 11. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy kérdező? Velem is pont ugyanez van. Sokan meg akarnak ismerni, de ez egyszercsak abbamarad. Majdnem mindig.

Pedig én is mindenről el tudok dumálni, viccelődöm is, de ha kell komoly vagyok.

Nem csalnék meg soha senkit, nem csinálok meggondolatlan hülyeségeket...

Szakításkor vagy megunnak, vagy azt mondják, hogy túl rendes vagyok. L21

2015. dec. 11. 17:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Harminc vagyok.
2015. dec. 11. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:

#3. vagyok, szerintem nálad jobban nem tudja más miért lehet.

Nálam szerintem azért van, mert amiért kedves, normális, következetes vagyok, nem maradok számukra emlékezetes. Mondják, hogy csinos vagyok, de a korombeli lányok nagyrésze szintén csinos így ezzel sem tűnök ki.

2015. dec. 11. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát ennyiből nem lehet megmondani...

Például van egy barátnőm, nála az a gond, hogy nem nagyon mutat semmilyen érzelmet, ezért hiába csinos, a férfiak egy idő után kerülik, mert úgy érzik, hogy nem tudnak belőle semmit kiváltani, amit kudarcként élnek meg (ezt konkrétan egy férfi mondta róla).

Vagy nem adsz elég biztatást, nem mutatsz lelkesedést... a férfiaknak is szükségük van ám pozitív megerősítésekre, arra, hogy érezzék a nő érdeklődését.

Vagy épp ellenkezőleg: az is lehet, hogy a kapcsolat állásánál indokoltnál többet viszel bele, jobban ragaszkodsz, ettől fogják menekülőre.

Mindenesetre ha mindig ugyanaz történik, akkor valószínűleg te váltod ki.

2015. dec. 11. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
En csak mondtam egy peldat, szarom telibe h te ilyen vagy, vagy sem. Nem ismerlek bar a franc se tudja, csak sok olyan csajba futottam bele akivel az idojarasrol se lehetett
2015. dec. 11. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert talán te nem írtál neki vissza csak ritkán, és ezért ő azt gondolja hogy nem érdekled. Szóval ő is inkább keres mást, és ezért nem akar zaklatni téged, mivel ő azt gondolhatja hogy mással beszélsz.
2015. dec. 11. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Hm, nálam nem tudom miért marad abba az érdeklődés. Van, aki szerint távolságtartó vagyok meg merev- de ezt élőben mondta, és egy nem túl jól sikerült randin.

Írásban meg... lehet az a baj, hogy sokat írok (mindig legalább annyit, mint a srác), meg kérdezek... azt gondolnám ettől csak jó beszélgetőpartner leszek, de lehet ez így már nem kihívás... mit tudom én.

2015. dec. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!