Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha megismerik valakit egy idő után nem érdeklődnek irántam?
Hány éves vagy kérdező? Velem is pont ugyanez van. Sokan meg akarnak ismerni, de ez egyszercsak abbamarad. Majdnem mindig.
Pedig én is mindenről el tudok dumálni, viccelődöm is, de ha kell komoly vagyok.
Nem csalnék meg soha senkit, nem csinálok meggondolatlan hülyeségeket...
Szakításkor vagy megunnak, vagy azt mondják, hogy túl rendes vagyok. L21
#3. vagyok, szerintem nálad jobban nem tudja más miért lehet.
Nálam szerintem azért van, mert amiért kedves, normális, következetes vagyok, nem maradok számukra emlékezetes. Mondják, hogy csinos vagyok, de a korombeli lányok nagyrésze szintén csinos így ezzel sem tűnök ki.
Hát ennyiből nem lehet megmondani...
Például van egy barátnőm, nála az a gond, hogy nem nagyon mutat semmilyen érzelmet, ezért hiába csinos, a férfiak egy idő után kerülik, mert úgy érzik, hogy nem tudnak belőle semmit kiváltani, amit kudarcként élnek meg (ezt konkrétan egy férfi mondta róla).
Vagy nem adsz elég biztatást, nem mutatsz lelkesedést... a férfiaknak is szükségük van ám pozitív megerősítésekre, arra, hogy érezzék a nő érdeklődését.
Vagy épp ellenkezőleg: az is lehet, hogy a kapcsolat állásánál indokoltnál többet viszel bele, jobban ragaszkodsz, ettől fogják menekülőre.
Mindenesetre ha mindig ugyanaz történik, akkor valószínűleg te váltod ki.
Hm, nálam nem tudom miért marad abba az érdeklődés. Van, aki szerint távolságtartó vagyok meg merev- de ezt élőben mondta, és egy nem túl jól sikerült randin.
Írásban meg... lehet az a baj, hogy sokat írok (mindig legalább annyit, mint a srác), meg kérdezek... azt gondolnám ettől csak jó beszélgetőpartner leszek, de lehet ez így már nem kihívás... mit tudom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!