Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor jót jelent vagy nem? Vagy ez azt jelenti hogy nem vagyok neki szimpatikus?
Szerintem igen. Én is ígu vagyok egy sráccal. Csak nézzük egymást és kész. :D
Amúgy az egy-két szavas válaszok oka lehet az is, hogy zavarba jött. Meglepte, hogy beszélgettél vele, persze pozitív értelemben.
Abban nincs semmi, hogy kicsit dumálsz vele. Egy alkalom után pedig komoly következtetést nem kell levonni, mert elsőre mindenki megilletődik picit.
Igazából ki volt téve egy kis karácsonyfa és annyit kérdeztem hogy nálatok is karácsony van?
Mondta hogy igen..Aztán annyit mondtam hogy dolgozok ugye egész héten..De nekem tetszik a lány ami érdekes mert elvileg neki az egyik pék a pasija..De közbe meg ha ott vagyok folyton nézzük egymást..Nem tudom hogy kövi alkalommal megkérdezhetem-e tőle hogy miújság..De akkor ezek szerint eddig még nem koptatott le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!