Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha valakinek nem tetszenek a kövér nők, lerázza őket, akkor lehurrogják? Akinek a karcsú tetszik, az bitófára való?
Off: "nem szeretem a szőrmókokat"
De most ez komolyan egy kizáró ok??? :D (amit lehet is orvosolni., és nem is végleges állapot) Szóval nem jössz vele össze, mert pl. nagy Szulejmán szakálla van, mert most ilyen kedve volt, hogy megnövesztette. Ha meg levágná, lehet egy jóképű fazon lenne...nők...:D
Hát nem tudom... Szerintem lehet éreztetni a nővel lekövérezés nélkül is, hogy nem az eseted. Ehhez még szavak sem kellenek.
Nekem nem jönnek be a szegény férfiak, el is hajtom mindet, aki nem tehetős, de mégsem mondom meg az okát, mert megsértődnee...
7-esnek: feltalálták az udvariasságot és a diplomáciát is, mellyel úgy tudsz visszautasítani, hogy nem sértesz meg senkit sem.
11-eshez: "De most ez komolyan egy kizáró ok??? :D (amit lehet is orvosolni., és nem is végleges állapot) Szóval nem jössz vele össze, mert pl. nagy Szulejmán szakálla van, mert most ilyen kedve volt, hogy megnövesztette. Ha meg levágná, lehet egy jóképű fazon lenne...nők...:D"
Igen, komolyan. Kérdezz meg egy gyereket, ők még őszinték. A kislányok többségében a szakállas pali félelmet kelt úgy általában - kivéve a mikulást. A felnőtt nők komoly részében is, szóval lehet. A szakáll amúgy se általános manapság. Ha valaki szakállasan érzi jól magát, az olyat keressen, akit ez nem zavar. A dohányzás szintúgy.
A szakállasakra is van kereslet, úgyhogy nyugi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!