Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így sosem lehet már senkim? L/24

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így sosem lehet már senkim? L/24

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, és szégyellem, ha járok valakivel, vagy ismerkedek, hogy mondjam el neki?
2015. dec. 6. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

En 25 eves koromban hagytam el ne izgulj engem nem izgatott!

Jobb kesobb mint soha...

F

2015. dec. 6. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Nyugi emberek, a kérdező még gyerek, hisz 24 évesen még lánynak titulálja magát, és nem nőnek!, és a kérdésével csupán pozitív megerősítéseket vár, hogy jaj nekem mindig ilyen csaj kellett.. meg, hogy nem, tényleg nem gáz..stb. De ő még agyilag nem nőlt fel, vagy pedig erősen önbizalom hiányos, hisz azt hiszi, hogy szégyellni kéne, hogy még szűz.

Kislány, előbb ismerd meg a másikat, utána nyugodtan mond meg neki, hogy még szűz vagy, ha normális a srác, akkor még örülni is fog neki!

2015. dec. 6. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
15%
Ja, szégyelld csak. Én is szégyellném, ha 32 évesen még szűz lennék. Ha 24 éves korodig nem voltál képes senkinek szétnyitni a lábaidat, akkor nálad rohadt nagy gáz van.
2015. dec. 6. 18:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Én pedig azt szégyenlem bevallani, hogy már több pasival is lefeküdtem. Mindennel van valami gond. :S

L21

2015. dec. 6. 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Don't worry - ezen semmi szégyelleni vagy dicsekedni való nincs. Ez is csak egy döntés, te tudod miért és hogy most miért gondolod esetleg másképpen.
2015. dec. 6. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed,hogy megbízhatsz az illetőben,mondd el nyugodtan,hogy még senkid nem volt és a megfelelőre vártál.Nincs ebben semmi szégyen!
2015. dec. 7. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!