Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen elvárásaitok vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvárásaitok vannak a nők felé?

Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég, ha tartalmasabban lehet beszélgetni vele, mint a Cleverbot-tal. El se hinnéd mennyien nem képesek ennek az orbitális nagy elvárásnak megfelelni, nyilván én vagyok a hibás és én kérek sokat.
2015. dec. 2. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Első, nő létemre mondom azt, hogy ez a cleverbot-os hasonlat megnevettetett, valamiért nagyon át tudom érezni a helyzetet :D Hozzáteszem, sajnos mindkét nemre egyaránt jellemző ez a dolog, sokszor én érzem magam kellemetlenül, amikor sokadszorra is vissza kell kérdeznem, mert egyszerűen nem sikerül megértenem az illető mondandóját, így egy idő után már csak mosolygok és bólogatok. Írásban még rosszabb a helyzet, ott már a megfogalmazáson túl sokszor a helyesírás is nehezíti a szövegértést, de az vigasztal, hogy azért sok a kivétel.
2015. dec. 2. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha van valamilyen téma, aminek van is értelme és létjogosultsága (ebbe nem tartozik bele a "milyen a képem az instagramon" vagy a "szerinted ez a szájfény milyen"), akkor az már bravúr.

Ezt a szánalmasan alacsony szintet sem képes már megugrani a legtöbb nő.

Volt szerencsém már olyanhoz, akivel olyan témákról tudtam beszélgetni, mint a történelem, világháborúk, magyarság, stb. teljesen képben volt, imponált az a tudás amit birtokolt. Tegyük hozzá, rohadt nagy szerencsém volt, mert azóta sehol semmi.

2015. dec. 2. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek az #1-es hozzászólóval. A nők csupán nagyon elenyésző hányada képes a tartalmas beszélgetésre, és lám, majdhogynem szinte ennyi elég is ahhoz, hogy egy férfi fantáziáját megmozgassa egy nő. (32/F)
2015. dec. 2. 22:25
 5/10 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem, mert annyira nem kitartóak a férfiak, hogy nem érzem, hogy értékelnék a külsőn kívüli dolgok is..
2015. dec. 2. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez a "kitartás" akkora rossz duma. Úgy viselkedtek mintha egy trófea lennétek amiért meg kell küzdeni, úgyhogy nem kell csodálkozni, ha utána tárgyként kezelnek majd.
2015. dec. 2. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Legyen közös téma és legyen hasonló a gondolkodás módja. Sajnos e miatt szinte lehetetlen bárkivel is tényleg olyan dolgokról beszélnem amelyek érdekelnek és amelyeket fontosnak tartok. Nagyjából még soha nem találkoztam olyan emberrel aki egy kicsit is hasonló lett volna hozzám, és most nem arról beszélek, hogy teljesen egyezzen a véleményünk és a gondolataink. Csak egy kis mértékben egyezzen a lelki világunk és a gondolkodásunk módja, és legyenek közös témák. Mivel mindezekre nagyjából esélyem sincs, így igazából elvárásaim sincsenek senkivel szemben.
2015. dec. 2. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Az értelmi képességek tényleg fontosak, az eddigi barátnőimmel szerencsére nem volt ilyen probléma.

Viszont az ilyen lányok néha hajlamosabbak okosabbnak, ezáltal felsőbbrendűnek hinni magukat kb. mindenkinél, ami kapcsolatban úgy nyilvánult meg, hogy próbáltak vagy nyíltan, vagy a háttérből irányítani és az esetleges hisztijüket sem lehet egy ,,jóvan haggyámá" kaliberű válasszal lerendezni.

Szóval a másik fontos elvárásom a korrektség, ne nézzen hülyének, ne próbáljon meg a háttérből eszközként használni, ne sunyizzon, ne arcoskodjon.

A többi kb. e két dolog után jön.

2015. dec. 2. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:

" A nők csupán nagyon elenyésző hányada képes a tartalmas beszélgetésre"

Talán nem a buta pláza cicák között kéne válogatni.

2015. dec. 3. 05:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Legyen puncija.
2015. dec. 3. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!