Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova tűntek azok a "klasszikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek azok a "klasszikus, , nők, akik érdeklődést mutatnak a férfi felé, könnyedén és lazán beszélgetésbe lehet kezdeni? Helyette csak a telefon nyomkodós érdektelen érzéketlen android nőket látom. Itt békéscsabán legalább is.

Figyelt kérdés
Sajnos háttérbe szorúlt a szeretet,nincs közvetlenség,csak az anyagi világ,a telefon meg a facebook,értelmesen már nem is nagyon lehet itt ismerkedni.Szomorú...
2015. nov. 30. 16:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
nem lehet ismerkedni,nem szabad,mert az nem jó dolog.Csak azt lehet csinálni ami megvan engedve.Egy magyar nép mondás szerint egy szabad országban,szabad ember azt csinál,amit szabad!Ez aztán a demokrácia.Sokkal jobb volt még nem volt mobíltelefon,jobban figyeltek egymásra az emberek talán össze tartóbb is volt a társadalom.Most meg mit lehet látni?három csaj megy az utcán egymás mellett és mind a három nyomja a telót!aki szerint ez normális azzal van nagy baj!!!
2015. dec. 1. 22:56
 22/25 anonim ***** válasza:
A régi azért tűnik szebbnek, mert elmúlt, talán nem is éltünk benne, de nem tartom jobbnak, én örülök, hogy most élek, és nem akkor, amikor a nagyszüleim voltak fiatalok, és háborúról mesélnek, féltek, bujkálni kellett, egy nagynéném ezért halt meg csecsemőként.
2015. dec. 1. 23:00
 23/25 A kérdező kommentje:
tömeg elek nevű felhasználónak!Nem vitatkozni jöttem ide,te a kérdés lényegét sem érted,nem is lehet túl sok ismerősöd barátod én szépen beszélek itt mindenkivel,de vegyél már vissza magadból,ha valaki leidiótáz az nem te leszel elöbb gondolkozz el a kérdésen utána szólalj meg.
2015. dec. 1. 23:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Én egyébként azt látom, hogy az emberek nem szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból, de kétlem, hogy bármelyik korban is szívesen tették volna, ez persze mindenkinek más, máshol vannak az egyéni határok. Viszont most sokkal könnyebben meg lehet maradni ebben a saját közegben, mint korábban, amikor sokkal inkább rá voltak az emberek kényszerítve. Illetve változott az életritmusunk, a munkaritmusunk, a napi rutinunk. Pl. egy vásárlást el lehet intézni online is, nem kell feltétlenül elmenni a boltba, sőt, akár a világ másik feléről is tudunk vásárolni, és nem nézik át a bőröndjeinket a határon.

A fejlődéssel nekem nincs bajom, én is egy mozgatója vagyok, az más kérdés, hogy vannak, akik teljesen rosszul állnak hozzá a változásokhoz.

2015. dec. 1. 23:12
 25/25 anonim ***** válasza:
én eléggé örülök ennek a modern kornak. internet nélkül pl meg sem ismertem volna a 300km-re lakó barátomat, akivel 5 éve vagyunk együtt boldogan, míg a közvetlen kis környezetemben nem találtam hozzám valót.
2015. dec. 2. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!