Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek azok a "klasszikus, , nők, akik érdeklődést
mutatnak a férfi felé, könnyedén és lazán
beszélgetésbe lehet kezdeni? Helyette csak a telefon
nyomkodós érdektelen érzéketlen android nőket látom.
Itt békéscsabán legalább is.
Mi a baj azzal, ha valaki utazás közben olvas, és nem várja szempillarebegtetve, hogy valaki méltóztasson megszólítani? Aki akar, így is meg tud szólítani, de szeretek olvasni, és egy ideje ritkán van rá lehetőségem, szóval kihasználok minden alkalmat, beleértve az utazást is. Akinek nem tetszik, tehet egy szívességet, én meg maradok utazó olvasó.
2015. nov. 30. 22:49
12/25 A kérdező kommentje:
utóbbi hozzászólónak!Szó nem volt utazás közbeni olvasásról,én is szoktam,hanem magáról a telefon tapizós teljes érdektelenségről van szó,senkit nem érdekel a másik senki nem néz a másik szemébe,és nem akar ismerkedni senkivel csak a telójával.
13/25 A kérdező kommentje:
rengeteg a sztár egyéniség,öntelt materalista gondolkozású reklám emberek olyan mint ha nem számítana az individum a szó igazi értelmében!Csak hogy a mai kor,divat majmolásának megfeleljen,egymással versenyeznek,egymást nézik meg/le ki a menőbb.Az igazi megismerés nem számít,csak az hogy mit viselsz mit hordasz mennyire vagy menő,emberközeli érzelemmel teli pillanatok nincsenek,a hibát keresik az emberek egymásban,nem azt hogy mit kedvelhetnének a másikban.
"senkit nem érdekel a másik senki nem néz a másik szemébe,és nem akar ismerkedni senkivel csak a telójával" - Ez ugyanúgy megvan akkor is, ha nem a telefonomat tapizom, hanem olvasok. A telefonomat is szoktam amúgy nézni, pl. ha valamit fel kell jegyeznem, vagy meg kell néznem az időt, vagy hogy hívtak-e, mert a zajban nem hallom. Ebook olvasót nem néztél még másnak véletlenül? Mert az is kütyü, csak azon az emberek olvasnak.
2015. dec. 1. 15:49
15/25 A kérdező kommentje:
hadjuk => hagyjuk
Nemrég jöttem haza, most nem olvastam, mert másodmagammal utaztam, és volt is téma. Viszont 3 másik ember ült körülöttem. Számomra idegenek, de nyilvánvaló volt, hogy egymásnak is azok. Egyikük könyvet olvasott, egy másikuk egy nagyobb méretű telefonon valami tömör szöveget (nem közösségi oldal, de lehetett szakirodalom és könyv is akár), a harmadik szintén a telefonján nézett valamit, de azt nem láttam, mit, ő volt hármuk közül a legidősebb (50-nél idősebbnek látszott, szóval nem mai gyerek).
Mesélek még valamit. Nekem tanulásban sokat segít a hallás. Mikor államvizsgára készültem, abban az időszakban találtam egy szoftvert, amit vakok és gyengén látók részére fejlesztettek, felolvassa az írott szöveget, és hangfájllá is tudja alakítani, tehát újra és újra visszahallgatható, ráadásul tud magyarul és egész értelmesen beszél, elég jól hasonlít a valódi emberi beszédre. Én akkor ennek nagyon örültem, és rögzítettem ilyen formában hanganyagba az összes tételemet, amit aztán folyamatosan hallgattam (utazás közben MP3 lejátszón is). Nyilván mások azt hihették, hogy szórakoztatom magam, de valójában így tanultam utazás közben.
2015. dec. 1. 20:19
17/25 A kérdező kommentje:
Hasznos oldalai is vannak ezeknek a forradalmi új technikai vívmányoknak,de maga az emberek közti kommunikáció hiányára próbáltam utalgatni.Javíts ki ha nem írtam helyesen valamit :)
Régen sem beszélgettek egymással az idegenek csak úgy. :-) Ez nem változott.
2015. dec. 1. 21:09
19/25 A kérdező kommentje:
de ha nem beszélgetnek az emberek akkor hogy ismerkednek?sehogy?akiket ismernek azokat ismerik és ezzel ki is merült?vagy akkor mi az ismerkedés elfogadott formája?szerintem ismerkedni bárhol lehet,nem tudok róla hogy lenne rá valami szabály,ezzel nem azt mondtam hogy ha kilép az ember az utcára próbáljon meg mindenkit leszólítani,én nem azt mondom hogy csináljon hülyét magából az ember.nagyon sokan nem értik itt a kérdést,és össze keverik a dolgokat.Egyébként régebben közvetlenebbek voltak egymással.
Írtam, aki akar, meg tud szólítani akkor is, ha épp olvasok, de ez egyáltalán nem jellemző. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 31 évem alatt hányan szólítottak le ismerkedési céllal. Még tömegrendezvényen is rajtam lepődnek meg, ha kérek magamról egy fotót valakitől, ha egyedül megyek, mert szelfizni nem tudok.
Az ismerkedés áttolódott inkább a társkeresőkre (régen az újságok társkereső rovata volt ilyen, a szüleim így ismerkedtek meg), a szórakozóhelyekre, illetve a semleges közegekre, ahol nem az ismerkedés az elsődleges cél, csak idővel kialakul (iskola, munkahely, egyéb közösségek...).
2015. dec. 1. 22:50
Kapcsolódó kérdések: