Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, van okom szégyenkezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, van okom szégyenkezni?

Figyelt kérdés
van-e okom rosszul érezni magam, ha ismeretlen lányokat megszólítok, hol így, hol úgy(néha bókkal megszólítással, néha egyszerűen, szimpla ismerkedés céljából, vagy elérhetőséget kérek,néha poénból poénosan) és esetleg nem vagyok szimpatikus, de sűrűn látjuk egymást? onnantól rossz szemmel néztek egy ilyen srácra. beszéltek másoknak arról, hogy egy srác megszólított titeket? ha meséltek erről másnak, akkor negatív színben tüntetitek fel azt a szerencsétlent? hozzáfűzném, új helyre költöztem, és nem ismerek senkit, ami annyira zavar, hogy ilyenre vetemedtem :D ha esetleg szimpatikusnak tartjátok (ez esetben engem XD) mi a további teendőm? köszi előre is. jah kort is ha lehet írjatok. srácok(úgyis írtok ti is) mellőzzük a világ leg csodálatosabb élőlényeinek általánosító és közhelyes szidalmazásat.

2015. nov. 30. 15:18
 1/5 A kérdező kommentje:
lehet privátban is, csak a tipikus gyk-s viták elkerülése, és nyitottság végett.
2015. nov. 30. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez mind szituáció kérdése. :) Volt már olyan, hogy srác megszólított, ha aranyos volt szívesen beszéltem vele pár mondatot.:) Ha gáz volt szegény, és nagyon béna szöveggel jött oda azt lehet elmeséltem érdekességként valamelyik barátnőmnek. Az egyik kedvencem az volt, hogy egy srác megszólított,beszélgettünk, és meghívott vacsorázni. Volt párom, de őszintén ha nem lett volna, lehet elmentem volna vele. :) tetszett, hogy ilyen konkrét volt, de nagyon durván ne nyomulj senkire, ha nem nyitott erre egy lány.
2015. nov. 30. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért kellene szégyenkezned?

Ha jó fej vagy,semmi gond ezzel!

2015. nov. 30. 15:56
 4/5 A kérdező kommentje:
kort pls. jófej?
2015. nov. 30. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:
#2-es : 26 éves
2015. dec. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!