Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kezdeni lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezdeni lánnyal egy beszélgetést?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy vannak a különféle társkeresési oldalak, "kép lájkolos" oldalak mint pl a badoo stb.. Kb két éve megcsalt a barátnőm, azóta nem volt semmilyen kapcsolatom, nem is nagyon beszélgettem lányokkal, de szeretnék végre egy új kapcsolatot, csak nem tudom, hogy hogyan lehet kezdeni egy beszélgetés. Volt 2-3 lájkom, de hiába írtam a lányoknak senki sem irt vissza. Szeretnék valami tanácsot, hogy mivel is lehet kezdeni egy ilyen beszélgetést? Lányok ti minek örülnétek, mi az amire válaszoltok ha ír egy srác? Aki meg talált vagy beszélgetett ilyen helyeken lányokkal az mivel kezdte? Nem gondoltam, hogy ez ennyire nehéz..25/F
2015. nov. 29. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Haha, ne törődj az ilyenekkel. Én is voltam fenn ilyenen lányként, egy csomó pasi ugyanúgy nem válaszol :). Ha nem válaszol, hagyd a fenébe.

Amúgy... Szerintem ne egy szia! hogy vagy?-ot írj! Ha van az adatlapján info róla, pl. mit szeret csinálni, mivel foglalkozik, vagy éppen a képen lehet látni, érdeklődj afelől. Én is szívesebben beszélgettem olyan sráccal, aki valami ilyesmire rákérdezett :). Ha nincs ilyen kapaszkodó, mert nem ír semmit magáról, és nincs kinn olyan képe, akkor meg... Hát, próbálj egyedi lenni, mesélj valamit, vagy kérdezz rá valamire. Velük sokkal nehezebb szerintem.

De tényleg az a lényeg, hogy a szokásosnál valami kicsit egyedibbet írj. És adj minél több lánynak lehetőséget, abból bajod nem lesz :).

2015. nov. 29. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:

17 éves korom óta az utcán ismerkedek RANDOM lányokkal.

Ha nem vagy nyuszimuszi, akkor 2 nap alatt találsz, de minimum legalább egy szexpartnert találsz, de a komoly kapcsolat kb 2 hét.

2015. nov. 29. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
De ha maradunk az online társkeresésnél kérj tőle azonnal randit.És ne használj tipikus szavkat hogy "kérlek","pls", mert visszataszító. És magadhoz mérten válassz nőt!
2015. nov. 29. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, igen próbáltam nem a 'szia, hogy vagy' dumát írni elsőre. Volt akinél próbáltam én is ezzel nyitni, hogy rákérdeztem egyik képére, vagy valami hasonlót, de semmi válasz, volt h még a szemét is dicsértem h mennyire szép (tényleg szép volt) :D de nem volt válasz, a másik h kaptam pár lájkot ilyen oldalakon, de még soha egy lány sem irt elsőnek rám. Ti lányok sosem irtok pasikra, vagy csak akkor ha valami nagyon megfog esetleg bennük?
2015. nov. 29. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Fiúként az a tanácsom, hogy semmiképp ne írj sablon üzenetet. Nézd meg az adatlapját és írj NEKI, ne Ctrl+c Ctrl+v, név átírás. Azonban ne csüggedj ha így sem írnak vissza nem lehetsz mindenkinek az este, ezt el kell fogadni, mint ahogy neked sem minden nő az eseted.

Ha valakit szimpatikusnak találsz, akkor írj neki, ne gondolkozz azon hogy úgyse fog visszaírni és feleslegesen írnál neki. Ha nem írsz akkor sose leszel jobb.

Próbálj kérdéseket feltenni neki, de ne átlagos kérdéseket, hanem amin elgondolkozik, és érdekes kérdés.

Remélem kicsit tudtam segíteni.

(nekem ez az másfél éves tapasztalatom)

De maradok a témában remélem adnak még hasznos tanácsokat.

21/F

2015. nov. 29. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, még sose próbáltam, egyből randit kérni, beszélgetéseket akartam és ha kölcsönös a szimpátia akkor randira hívni, de semmi. Na meg zömibe olyan lányoknak írok akik előtte lájkoltak, ha nem is szerettek belém rögtön de az x helyett lájkot nyomtak..

Az utcai ismerkedés az már nehezebben megy, sose volt ilyen még..

2015. nov. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!