Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy nem vagyok jóképű még érdemes szép nők felé közeledni vagy ez időpocsékolás?
Hé, és velem mi lesz?
Én magas vagyok és vékony. Nem vagyok ronda, de azt hiszem jóképű sem. :( Nem járok edzeni, nincs menő jó stílusom sem. Ettől az ízlésem "átlag feletti" "felső kategóriás".
Ennek fényében sem időpocsékolás?
Miért fontos, hogy szép legyen? Nem elég ha csinos? Mert ha szép alatt azt érted, hogy olyan amcsifilmbe valót akkor nem nem éri meg.
Ha a szép alatt az ízlésesen kinéző, magára valamit adót érted akkor igen, mert ők lehet nem a külső alapján ítélik meg a másikat mint te...
Persze nyugotan lehet.
Amugy ha nem vagy helyes akor testre tudsz gyurni és azzal lehet kompenzálni a hiányoságaidat.
Hiába nem vagy helyes ha jó a belső tulajdonságod és inteligens vagy akkor az bőven elég ,persze ha nem vagy 100 kiló.
Én ismerek olyan szép lányokat akiknek pont ez a bajuk hogy nem mernek náluk probálkozni a fiúk mert ,hogy szépek vagy nem tudják eldönteni hogy a fiúk csak megfektetni akarják őket vagy velük akarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!