Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várhatok ettől meg valamit? Tapasztalt emberek velemyet kérnem.
Megismerkedtem egy pasival a sokadik randi utan hat szexre került a sor. Elso körbe mar akkor elment mikor húzta fel a gumit másodszor pedig kb 10 másodperc mulva ismét. Haza jöttem, aztán ra írtam 2 nap mulva mert nála maradt valamim, o munkára hivatkozva mondta h aznap mem er ra es ne haragudjak azert nem irt mert irtó sok a munka. Ez miert történt? 30 éves vagyok de ilyet meg soha nem
Tapasztaltam :)
Ha leírod értelmesen, lehet, tudunk segìteni.
"a sokadik randi utan hat szexre került a sor" Most 6, vagy"hàt"?
Ès mi a probléma? Most az,hogy koràn elment vagy az, hogy nem ért rà talàlkozni?
Hány nap telt el azóta?
Az a baj,hogy az alapján,amit leírtál szerintem nagyon régen lehetett nővel és így lehet,hogy már nagyon akart valakit.
Nehéz megmondani,hogy igazat mondott-e,előfordulhat az is,hogy tényleg sok munkája van.
Ajj Sajnálom. :(
Azt is írtad neki, hogy az a nála maradt dolog miatt keresed?
Az előző randik után is így viselkedett, hogy a munkára fogott ezt-azt, vagy ez új dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!