Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van ezzel így rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van ezzel így rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tartom izgalmasnak a kezdeti ismerkedést, illetve a "hódítást". Inkább már kialakult, stabil kapcsolatban érzem jól magam. Ez a kezdeti fázis egy alakulóban levő kapcsolat legelején nekem csak egy szükséges rossz, amin át kell esni. Van még olyan, aki hasonlóan gondolja? (Mielőtt felmerülne, nem a sikertelenség az oka, mert nem vagyok benne sikertelen, csak nem szeretem.)
2015. nov. 27. 23:17
 1/4 anonim válasza:
Attól függ milyen fokon. Én sem szeretem sokáig húzni az ismerkedést, de valami minimálisra szükségem van, (most mondok valamit, legyen egy hét.)
2015. nov. 28. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:
engem egyáltalán nem hoz lázba ez az ismerkedős rész, nem is értek hozzá, nem is tudom hogy működik, és baromira örülnék ha át lehetne ugrani. nem kérek priviket, srác vagyok. köszi
2015. nov. 28. 00:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem ezt a részét,durr bele se könnyű-volt már olyan-de mégis jobb. Van akivel lazán szinte magától megy ez a szakasz-ilyenkor le is rövidül,van akivel meg eröltetett menet...a felesleges időhúzást én sem szeretem. Egyébként kérdező: te melyik,fiú vagy lány ? Gondolom fiú,mint én,inkább mi fíúk szeretnénk ezt a szakaszt elkerülni. De ha mégis lány vagy,és te is ilyen típus,írj privátot
2015. nov. 28. 07:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia csatlakoznék én is szerintem ez önbizalomhiányra utal kicsit,hogy hogyan tudjad felkelteni a másik figyelmét hifi téged válasszon! -Pasi vagyok amúgy
2015. nov. 28. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!