Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb kombináció párkeresés szempontjából, Alacsony, ocsmány vs. Magas vékony srác?
Én is magas-vékony-ocsmány vagyok, ráadásul csúnya arcú ocsmány! Na erre varrjatok gombot! :D És mindezek ellenére már volt barátnőm, nem is egy! (hanem kettő) S abszolút nem a reménytelen-alja-kategóriából, normális, rendes emberek voltak. Mondjuk én nem szidom a nőket, nem vagyok rögeszmés, nem depiskedem (már), nem vagyok buta, agresszív, hanem helyette racionális, intelligens és ambíciózus. Lehet ez a különbség...
#jajmitkapok 3...2...1...
Én meg nem túl magas (tehát inkább majdnem alacsony), vékony és csúnya kombináció vagyok. Na erre mit léptek szkeptikuská... /hoppá, ez nem az idevaló szöveg/
Szóval én már ebbe a kategorizálásba se férek bele :D Akkor ez nagyon rossznak számít?
A nők többsége rám se néz, viszont az a tény, hogy már nekem is volt barátnőm (Valamikor régen, még eonokkal ezelőtt) bizonyítja, hogy én sem vagyok azért a teljességgel reménytelen eset.
Szóval, ha nekem összejött, akkor az itteni "csúnya vagyok és nem kellek senkinek" srácoknak is van esélye /Nem tudom elhinni, hogy annyival "rosszabbul" néznének ki, mint én. Én ezt egyszerűen képtelenségnek tartom :D /
Egyik sem talált. Kifejezetten kedves vagyok velük, mellé meg szociális analfabéta, tehát társaságközepe sem vagyok. Anyagilag meg átlagosak vagyunk, nem szórjuk a pénzt felesleges dolgokra, se rongyrázásra, igyekszünk spórolni, én meg pláne.
Két kifogás rendel! Bocs, téves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!