Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is utasított már el nő társkeresőn?
Szegény kérdező...:D ezen látszik, hogy a pasiknak milyen nehéz dolga van.
Ha meg minden nőnek írt volna, akkor meg az lenne a baj, hogy neki bárki jó, röptében a legyet is, mindegy csak punci legyen blablabla.... Most, hogy meg kiválasztotta a neki szimpatikusokat, és csak kettő maradt, az a baj...:D
Az lenne az ideális, és egy Disney rajzfilmben ez működik is. :-) De a valóságban inkább olyan, mint a sorsjegyek. Csak 1-2 van, ami nagyobb nyereményt tartalmaz, te veszel a sokezer közül 2db-ot, és kikiáltod, hogy csalás, mert talán még a sorsjegy árát sem nyered vissza, pedig lehet, hogy pont a 3. sorsjegyen van a millió, csak te pont nem azt húztad. És persze benne van az is, hogy nem abban a lottózóban van a nyerő sorsjegy, hanem egy távolabbiban, de odáig már nem akarsz elmenni.
No, szóval 2 ilyen eset kevés, hogy egyből leírjuk. Én sok eset után mondtam azt, hogy elég, de a sokból egy azért csak volt, akivel kölcsönös volt, és egy ideig még működött is.
Egész életemben csak elutasítást kaptam a nőktől. Már nem is számolom. Meg kell tanulnia az embernek egyedül is jól érezni magát. Vannak azért előnyei ennek:
nem húz le anyagilag és érzelmileg senki, több időd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!