Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A közösségi média egyre nagyobb népszerűsége lehet az oka annak, hogy napjainkban a társkeresésben egyre többen minden hangsúlyt a külsőségekre és az anyagiakra fektetnek?
Mindenki teljesen görcsösen állandóan azt akarja mostanában sugározni a világ felé, hogy neki mennyire bejött az élet,
hogy mennyire jól néz ki
milyen luxus sportautóval járkál
milyen elit éttermekben eszik
milyen luxus külföldi utazásokon vesz részt
milyen vip helyeken bulizik
És ez nagyban megbélyegzi a társkeresést is, mert természetesen ehhez megfelelő partner kell.
8-9 éve szerintem még nem volt ekkora morális válság, és az értékrend sem volt ennyire eltorzítva.
És ahogy látom ez egyre rosszabb lesz.
Köszönöm a tanácsot, valóban ésszerű, csak hogy én nem saját magam miatt aggódom,
hanem a fiatalabb generációért, akik átlagban minden nap több órát töltenek el ilyen oldalakon, és orrvérzésig azt az információt sugározzák a fejükbe,
hogy ha jól nézel ki, és baromi sokat szórakozol minél drágább helyeken (az esetek túlnyomó részében mások által keresett pénzből) akkor elképesztően magas a társadalmi értéked,
ezzel szemben ha keményen dolgozol, tanulsz, könyveket olvasol, építed magadat, segítesz olyanokon akiknek segítségre van szükségük, van egy hobbid amit szívvel lélekkel csinálsz, stb... nem igazán leszel értékes.
Ne értsetek félre, nem akarok képmutató lenni, szerintem is fontos a külső, és a pénz is, de önmagában nem lenne szabad hogy mindent csak ez határozzon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!