Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülnek a férfiak?
Egy magas elegánsan öltözködő karcsú modell alkatú lány, bár a legtöbb férfinek tetszik, de ezek pont azok a tulajdonságok amik miatt kicsit zavarban érezhetik magukat.
Nem vagyok egy fejjel magasabb nála, nem vagyok olyan jól öltözött mint ő stb... és ha ezt még megfejeljük azzal is hogy "komoly" vagy, végképpen nem mernek odamenni, mert borítékolhatónak tűnik a visszautasítás.
Szerintem ha kevésbé látszanál komolynak, és inkább azt a benyomást keltenéd, hogy vidám, jó kedvű, és laza vagy, akkor megtörne ez a jégkirálynő hatás, és mernének közeledni.
Hogy mit is jelent az a "nehezen nyílok meg" ?
Tűnhetsz úgy mint egy zárkózott, vagy kapcsolatban élő szépkislány, vagy egyszerűen nem a neked való társaságban élsz.
Lehet sok srác azt hiszi,hogy foglalt vagy.
Nekem sincs barátnőm,nem tartom magam csúnyának,de a mostani generáció állandóan bele van bambulva az okostelefonba,mintha anélkül nem lenne élet.
A fiúk és a lányok is. Így hogyan lehet ismerkedni,ha kizárják a külvilágot?
Biztos van valami érdeklődési köröd,keress ott fiúkat.
Kíváncsi lennék ha én próbálkoznék e nálad vajon adnál e esélyt :D
Vagy pasik alatt kizárólag a macsókat érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!