Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most már kontaktlencsém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most már kontaktlencsém lesz szemüveg helyett, úgy lehet, hogy pár srác szebbnek fog találni?

Figyelt kérdés

Minden filmben meg klipben ez a sztori van, de én nem gondolnám, hogy egy szemüveg annyira megváltoztatna egy arcot. Vagy igen?

Nektek erről mi a véleményemet?

2015. nov. 22. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is általában tetszenek a szemüveges csajok, bár nyilván azok közül a legtöbb anélkül is bejön.

Van akinek kifejezetten jól áll, van akinek kevésbé, szóval könnyen lehet, hogy neked is előnyösebb a kontaktlencse.

2015. nov. 22. 22:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Eddig sokan mondták, hogy szemüveg nélkül mennyivel szebb az arcom.
2015. nov. 22. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Én élem a szemüveges nőket nagyon.
2015. nov. 22. 22:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Jobban el lehetne dönteni kép alapján. Rengeteg nőnek jól áll a szemüveg. Attól is függ, milyen az a szemüveg. Ha nem szódásszifon talpú benne a lencse, vastag kerettel, akkor jó lehet. Bár sokat jelent maga az arc is, és a szemüveg formája is.
2015. nov. 23. 08:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez emberfüggő, én is váltottam kontaktlencsére és nagyon jó döntés volt, én szebbnek érzem magam így és szerintem jobban észrevesznek, de ismerek olyat is akinek meg tényleg jól áll
2015. nov. 23. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!