Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most már kontaktlencsém lesz szemüveg helyett, úgy lehet, hogy pár srác szebbnek fog találni?
Minden filmben meg klipben ez a sztori van, de én nem gondolnám, hogy egy szemüveg annyira megváltoztatna egy arcot. Vagy igen?
Nektek erről mi a véleményemet?
Én bulizni mindig szemüveg nélkül megyek, mert a srácokon tényleg ultragáz a szemüveg, az a tapasztalatom. Viszont egy nőn szexis is tud lenni, ha jól van kiválasztva.
Na és azt se felejtsük el, hogy nőknél azért is előny, mert orál-nál a végén nem, vagy csak nagyon kis eséllyel megy a szemébe a cucc. XD :P
Ez amúgy olyan szar... Azzal rögtön kasza, nélküle meg alig látok... Kontaktot meg orvos szerint nem kaphatok.
Már mindenféle speckó kontaktlencse van én is most váltok (bár nekem csak utcáa kell és állítólag jól áll),de csak télire,mert sapka nélkül lefagynak a kajla füleim :D
Amúgy szerintem sok lánynak jól áll,nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!