Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is sokat várok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sokat várok el egy nőtől?

Figyelt kérdés
Nekem nem kell, hogy nagyon jó nő legyen külsőleg. Átlagos kinézettel rendelkezzen, de ne dohányozzon, ne igyon alkoholt maximum alkalmakkor, tudjon azért főzni, akarjon gyerekeket, szeresse is őket! Sminkelés terén bánjon módjával. Ne akarjon már minden héten bulizni menni. Gondolkodjon már picit érettebben. hűséges és megértő is tudjon lenni. Most ezek ilyen nagy elvárások lennének tőlem egy nő felé? Ezért nem találok egy rendes lányt? Ezek az alap dolgok amiket elvárok. Nem kell hogy tökéletes legyen! Senki sem az!
2015. nov. 22. 14:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Ezek alap dolgok, semmi elvárás nincs ebben.
2015. nov. 22. 14:21
 2/20 A kérdező kommentje:
Volt már rá példa aki azt mondta, hogy ez túl sok elvárás tőlem...
2015. nov. 22. 14:23
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Hány éves vagy?

Amúgy még én se(pedig én visszafogottabb lány vagyok) felelné meg az elvárásaidnak,mert ha hívnának hetente bulizni,én mennék.

2015. nov. 22. 14:24
 4/20 anonim ***** válasza:
*felelnék
2015. nov. 22. 14:25
 5/20 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ te milyen vagy. Ha csúnya és vézna vagy és még szegény is és kicsi a farkad, akkor örülj, hogy bármilyen nőt kapsz. De ha egy vonzó jóképű macsó állat vagy aki után döglenek a nők, akkor baromi nagy elvárásaid lehetnek. Ahhoz képest ez semmi amiket felsoroltál.
2015. nov. 22. 14:25
 6/20 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen nõk és ezek azért alapelvárások. Persze nem árt ha te ezért cserébe tudsz nyújtani valamit.

Én például tökéletesen megfelelek a kritériumaidnak. Tudok háztartást vezetni, fõzni, nem sminkelek, ha mégis akkor szinte nem látszik. Nem dohányzom,nem iszok és nem járok bulizni. Hûséges vagyok és odaadó.

Szóval ne add fel találsz majd olyan lányt aki megfelel neked.

2015. nov. 22. 14:29
 7/20 A kérdező kommentje:

Ezeken a válaszokon mindig nevetek. :)

Amúgy vannak olyan nők akiknek nem a macsó, pénzes, nagymenő férfiak kellenek.

2015. nov. 22. 14:30
 8/20 anonim ***** válasza:
27%
Vannak ilyen nők, de ők is a megtestesült görög félistent várják, aki hófehér bmw-n elviszi őket a naplementébe, ahol a saját szigete található, amin a saját kastélya áll, és ott fognak élni, míg meg nem halnak.
2015. nov. 22. 14:59
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, bár főzni még csak tanulgatok, persze egy férfi nekem is motiváló erő lenne hozzá (itthon csak lehurrogni szoktak, ha nem tudok egyből mindent tökéletesen megcsinálni, ez engem meg nem motivál) :)

De ismerek nem egy olyan lányt, aki teljesen megfelel ezeknek a kritériumoknak, és nincsenek egetverő elvárásaik (pl. ahogy itt írni szokták, adonisz-alkat, bmw stb, na ezek nincsenek) a férfiak irányába. Csak jó helyen kell keresni őket, és pláne észre kell venni.

20/l

2015. nov. 22. 15:06
 10/20 anonim ***** válasza:
Én nőként úgy gondolom hogy ez nem nagy elvárás.
2015. nov. 22. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!