Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is eljutott már arra a szintre, hogy már hányingere van a szerelemtől/nőktől/szerelmes pároktól?
Figyelt kérdés
Annyi csalódással és visszautasítással/negatív véleménnyel szembesültem már, hogy ha már meglátok az utcán egy szerelmespárt, ahogy falják/eszik egymást már semmi reakciót nem vált ki belőlem (beletörődtem, hogy nekem úgysem lehet ilyenben részem). Korábban hasonló szituációkban mindig felment a vérnyomásom az irigység és a negatív tapasztalatok hatására, de ma már egyáltalán nem érdekel, nincs rám hatással, csak az a fontos, hogy jussak valahogy előre a karrieremben.
Annyira megváltozott a személyiségem, hogy már egy cseppnyi érzelem sincs bennem és ma már csak akkor lennék képes egy csajhoz vonzódni, ha látnám rajta, hogy én vagyok minden vágya.
2015. nov. 21. 23:46
11/11 anonim válasza:
a leírás kapcsán talán az a kérdés ötlött fel bennem, hogy a "hányinger" állapot előtt is arra vágytál, hogy te legyél valakinek minden vágya? szerintem irigység miatt elég butaság.. mármint ha valakinek az a baja, hogy nem volt egy fikarcnyi, valamilyen kapcsolata, amivel megtudna elégedni, akkor megértem, de mikor valaki puszta elégedetlenség, "huudelovestory" álmok miatt ábrándul ki, azt épp nem értem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!