Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is eljutott már arra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is eljutott már arra a szintre, hogy már hányingere van a szerelemtől/nőktől/szerelmes pároktól?

Figyelt kérdés

Annyi csalódással és visszautasítással/negatív véleménnyel szembesültem már, hogy ha már meglátok az utcán egy szerelmespárt, ahogy falják/eszik egymást már semmi reakciót nem vált ki belőlem (beletörődtem, hogy nekem úgysem lehet ilyenben részem). Korábban hasonló szituációkban mindig felment a vérnyomásom az irigység és a negatív tapasztalatok hatására, de ma már egyáltalán nem érdekel, nincs rám hatással, csak az a fontos, hogy jussak valahogy előre a karrieremben.

Annyira megváltozott a személyiségem, hogy már egy cseppnyi érzelem sincs bennem és ma már csak akkor lennék képes egy csajhoz vonzódni, ha látnám rajta, hogy én vagyok minden vágya.

2015. nov. 21. 23:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a leírás kapcsán talán az a kérdés ötlött fel bennem, hogy a "hányinger" állapot előtt is arra vágytál, hogy te legyél valakinek minden vágya? szerintem irigység miatt elég butaság.. mármint ha valakinek az a baja, hogy nem volt egy fikarcnyi, valamilyen kapcsolata, amivel megtudna elégedni, akkor megértem, de mikor valaki puszta elégedetlenség, "huudelovestory" álmok miatt ábrándul ki, azt épp nem értem meg
2015. nov. 24. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!