Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki az úgynevezett "férfi"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az úgynevezett "férfi" nektek, lányok?

Figyelt kérdés
Ahogy elnézem, nektek a legtöbb itt sikertelenségére panaszkodó sráccal az a bajotok, hogy "nem igazi férfi" Mi teszi a férfit, vagy hogyan definiálnátok a férfit?

2015. nov. 21. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem olyan mint te, mert egy férfi nem kérdez ilyet.
2015. nov. 21. 08:53
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Számomra a belső tulajdonságok a fontosak!

Nem kell,hogy szép legyen nem kell hogy menő legyen,nem kell hogy izmos legyen!

Felőlem lehet átlagos ,átlag alatti,nekem a belső értékek a fontosak!

Számomra fontos a szeretet,megértés,figyelmesség,türelmesség,fontos hogy zárt típusú csendes férfi legyen!

2015. nov. 21. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
leírom az összes ide író és írni fogó válaszát...blablabla (jól nézzen ki)
2015. nov. 21. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Honnan tudod, hogy az a csaj aki azt mondja rád, hogy nem vagy férfi, magát nőnek nevezheti-e?
2015. nov. 21. 09:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyetértek a 2-es válaszolóval. :-)

Azzal még kiegészíteném, hogy nekem az előző válaszban felsoroltakon kívül még az őszinteség és a megbízhatóság is nagyon fontos.

2015. nov. 21. 09:38
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a panaszkodással az a bajom, ha nem követi megoldáskeresés, hogy nem segít semmit, csak még jobban lehúzza az embert. De ez nemektől független. Én is tudom, miben befolyásolták az életemet negatívan mások, de nem ragadtam le, hogy a te hibád, hanem jó, a te hibád, hogy ilyen meg olyan akadályokba ütköztem, de tehetsz egy szívességet, akkor is úgy fogok élni, ahogy nekem jó és elérem a céljaimat, megvalósítom a vágyaimat.

Egy férfi képes önálló döntéseket hozni, felelősséget vállal a tetteiért, önmagáért, nem hárít mindent másokra, és ugyanakkor nem veszi magára mások felelősségét sem, hogy utána sajnáltathassa magát mártírként. Nem baj, ha nem jártas mindenben (nem is létezik olyan ember), de amiben otthon van, abban magabiztos, amiben nincs, abban meg nem fél segítséget kérni, akkor sem, ha az, aki segíteni tud, történetesen egy nő. Legyen képes kiállni magáért és azokért, akik neki fontosak.

2015. nov. 21. 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
31%

Amit írnak: kedves, megértő, humoros, intelligens, határozott, jó kisugárzású.

A valóság: jóképű, magas, izmos, gazdag.

2015. nov. 21. 10:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Az 1-es kivételével mindenkinek ment a zöld tenyér.

Csak a miheztartás végett: nem állítottam, hogy a kérdésemben említett férficsoporthoz tartozom, csupán sok vonatkozásban meg tudom érteni az álláspontjukat.

4-es, kedves vagy, de hála Istennek, én személy szerint még nem kaptam meg ezt, talán azért, mert ilyen lányokkal/nőkkel nincs közelebbi kapcsolatom mint az, hogy utcán látom őket, nem mozgok velük azonos körben. :)

1-es, igazából szóra se kellene téged méltatnom, ha egy kérdésfeltevés alapján, úgy, hogy semmit nem tudsz róla, kijelented, hogy nem férfi. Ez téged minősít igazán, nem engem, a kérdésfeltevőt, és nem is az ilyen srácokat.

Kérdésemet csupán a kíváncsiság szülte, ha úgy tetszik, kis kutatást végzek, és a válaszokat sem minősítem (kivéve 1-est, mert az ő válasza mind tartalom, mind forma szempontjából elégtelen).

Mindenki másnak köszönöm az értelmes, őszinte választ!

2015. nov. 21. 10:31
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
#8 A #1-es leírta hogy neki milyen egy férfi. Ha neked nem tetszik a véleménye, hát mindenki tesz rá, nekem elhiheted. :)
2015. nov. 23. 09:16
 10/10 A kérdező kommentje:

Az 1-es te vagy. És nem mindenki tesz rá, elhiheted. :)

És nem írtad le, hogy milyen neked a férfi, csak annyit, egy kérdésfeltevés alapján én nem vagyok az. A gúgy és a szarkazmus nem fogja igazzá tenni a véleményedet, csak azt erősíti, hogy felületes és szánalmas ember vagy. :)

Ennyi. :)

2015. nov. 23. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!