Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy jó képű, izmos pasi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jó képű, izmos pasi nem látja olyan negatív szemmel a világot, és a nőket. Nem utálja őket, sőt szereti imádja a létüket. Ezért sikeresek?

Figyelt kérdés
Ez különbözteti meg a lúzert a sikerestől? A hozzáállása a nőkhöz? Egy vesztesz férfin látszik, hogy elítéli a nőket, ez végképp taszító.
2015. nov. 20. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem azért a hülyeségért amit leírtál, hanem mert jobban néznek ki, oszt' ez soknak bejön. :)

Attól még rühellhetik akár a nőket, aztán lehet csak kihasználják őket, egyebek. :D

2015. dec. 14. 23:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Sőt, őszinte leszek!

Ha én is a kérdésben említett tulajdonsággal rendelkeznék bizony lenézném a nők egy bizonyos részét. :) (Mondjuk az nélkül is leszoktam. :))

2015. dec. 15. 00:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem. Nem vagyok jóképű, és bár edzek/mozgok, nem vagyok izmos sem. Szeretem a nőket, egyáltalán nem ítélem el őket, utálni meg aztán végképp nem tudom egyik nőt sem. Minden nőismerősömre csak jószívvel és szép emlékekkel, megértéssel tudok visszagondolni, azokra is, akik elutasítottak vagy megbántottak. Éppen ezért nem gondolom, hogy a hozzáállásom az oka ilyen szempontból annak, hogy sikertelen vagyok a nőknél. Egyszerűen "nem jövök be", ahogy mondani szokás. Egy jóképű , izmos pasi izmos és jóképű. Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy nem utálja a nőket vagy jó a természete. Ahogyan egy csinos, modellalkatú, széparcú nő sem feltétlenül azért sikeresebb a férfiaknál , mint egy kevésbé vonzó hölgy, mert annyival jobb a hozzáállása és természete. A kérdésben felsorolt dolgok nem függenek össze egymással. Ki ilyen, ki olyan természetű, ez egyénfüggő, nem külsőtől függ.
2016. febr. 14. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!