Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú nők vannak? Mik az előnyei, mik a hátrányai?
Figyelt kérdés
Mindig olvasom, hogy az itteni válaszolüknak mennyi tapasztalata van, biztos erre is tudtok válaszolni.
Például az egyetemista lányok egy kategória, azon belül vannak bölcsész lányok-- általában naiv, beszédes, (csak kitalálom, biztosan nincs így)-- mérnök lányok -- olyanok mint a férfiak-- ilyesmikre gondolok. Aztán egyetemista lányokkal félig találkozó kategória, dolgozó nők. Stb. Így értettem a kérdést :)
2015. nov. 20. 18:38
11/17 A kérdező kommentje:
:D Köszi a válaszokat, minél többen írtok, annál valószínűbb, hogy jönnek még olvasni a kérdést és páran értelmesen is válaszolnak!
Tényleg köszi :D
2015. nov. 20. 19:11
12/17 anonim válasza:
Erre nem lehet értelmes választ adni nem fogod fel? :D A nők nem tárgyak hogy típusuk legyen...vagy azt hiszed sorozatban jönnrk le a szalagról?
13/17 Költőnő? válasza:
tán értelmeset kellene kérdezni; jönne is rá várt válasz hamarost.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem egy olyan sürgős kérdés, nem baj, ha csak később jön válasz :)
2015. nov. 20. 19:53
15/17 anonim válasza:
Nem értem mi a problémátok, a leírtakkal ellentétben vannak kategóriák. Ha statisztikai adatokat vesszük ott is el lehet különíteni nemek szerint a népességet, ezen belül végzettség, családi állapot, vallás, stb alapján.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm tizenötös :)
2015. nov. 22. 09:26
17/17 anonim válasza:
Nem igazán értem miért lettem lepontozva. Nézzetek fel KSH-ra és meglátjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!