Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egykorú párok vs nagy korkülön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egykorú párok vs nagy korkülönbség? Melyiknek mik az előnyei, hátrányai?

Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok ki mit gondol, mik a tapasztalatok:)
2014. dec. 15. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi.
2014. dec. 15. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
abszolút semmi..nem korfüggő..
2014. dec. 15. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ. Csak az összhang számít!
2014. dec. 15. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, hogy teljesen egyénfüggő a dolog. Én 20 éves vagyok, de én a nagy korkülönbséget szeretem, a 30 feletti pasikkal érzem jól magam, velük ismerkedek, velük szeretem a szexet, és a párkapcsolatom is jobb jelenleg egy 35 évessel, mint az előző, ahol csak 4 év volt köztünk. De van, aki a magával egykorú partnert szereti. Nincs pro és kontra, én nyilván több előnyét tudom felsorolni a nagy korkülönbségnek, míg mások csak hátrányokat látnak, és a kis korkülönbség mellett érvelnének. Ez a kérdés szerintem nagyon megosztó és mindenkinek más róla a véleménye. Akinek bevált a nagy korkülönbség - mint ahogyan nekem is - az már nem igazán keres korban közelálló párt magának a későbbiekben sem. Akinek pedig az egykorú partner vált be, talán meg sem fordul a fejében, hogy jóval idősebb párt keressen magának, vagy éljen a lehetőséggel, ha az útjába sodor egyet az élet.
2014. dec. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!