Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csodának számítana ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csodának számítana ha egy ilyen férfi találna egy átlagos párt magának és meg is tudná tartani azt a lányt?

Figyelt kérdés
Határozatlan, félénk, pocakos, átlagos, szemüveges,kis pénisz gyors tüzelő kevés jövedelem . Viszont kedves nagyon okos vicces jószívű empatikus Odaadó türelmes elfogadó
2015. nov. 20. 06:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha jól tudom a gyorstüzelésre van "gyógymód" érzéstelenítős krém, vagy kis szünet szex közben, hogy elnyújtsd, esetleg hosszabb előjáték, vagy kivered előtte, hogy a 2. tovább tartson, illetve eleve úgy kellene maszturbálj, hogy ne 2 perc alatt intézd azt is el, hanem szünetekkel nyújtsd el 10-15 percig MINDEN alkalommal. És én ezt nőként tudom anélkül, hogy szakirodalmat olvasnék. Ha ennyire nem vagy hajlandó akkor csak simán önző vagy.

Ha már nincs nőd, gondolom van elég időd, elmehetnél edzeni. Futás ingyen van, ha izmos nem is leszel, a pocakod le fog menni, de a saját testsúlyos edzéshez se kell semmi plusz pénz. Van vagy 100 féle fekvőtámasz, felülés, stb. (keress rá, fegyencedzés).

A szemüveg senkit se érdekel, és a kis jövedelem se, bár nem ártana tenned azért, hogy nagyobb legyen (valami esti suli, vagy nyelvtanulás, bármi, ami előbbre vihet).

A határozatlanságod és a félénkséged pedig az egyik legnagyobb hátrányod, de biztos vagyok benne, ha a fentieket megoldod ez is el fog tűnni, legalábbis részben.

Könyörgöm legyél már férfi a nők nem egy ovis gyereket akarnak akinek alig van véleménye, de ha van, ki se meri mondani. Én ilyennel félnék az utcán sétálni, mert még nekem kell megvédeni az ő becsületét.

2015. nov. 20. 09:49
 12/13 Ati_74 ***** válasza:
100%
szia, szerintem baromi rosszul állsz a témához :) olyan vagy amilyen, attól még ember, max. nem egy macsó... amit nem fognak szeretni benned a nők, az a nyávogásod (bocs, hogy így mondom). Az összes többi külön-külön vagy akár együtt is bejöhet akárkinek, ezek külső belső tulajdonságok, nem feltétlenül negatívumok. Amíg magad nem fogadod el, addig más se fog. Ha ez gondot okoz, menj pszichológushoz, ingyenes is van az SZTK-ban :) lényeg a lényeg, először is találd meg és fogadd el önmagad!
2015. nov. 20. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha elvárod,hogy le is adja valaki az igényeket,igen,annak számít.Egy átlagos kinézetű nőhöz azért kell változnod nem kicsit,ha ez igaz,vagy legalább is megpróbálni.Ha van humorod,tökéletes kiindulópont,csak mellette legyél igényes is magadra és lehet,nem lenne hülye ötlet egy pszichológust se megpróbálni.
2015. nov. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!