Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csodának számítana ha egy ilyen férfi találna egy átlagos párt magának és meg is tudná tartani azt a lányt?
Ha jól tudom a gyorstüzelésre van "gyógymód" érzéstelenítős krém, vagy kis szünet szex közben, hogy elnyújtsd, esetleg hosszabb előjáték, vagy kivered előtte, hogy a 2. tovább tartson, illetve eleve úgy kellene maszturbálj, hogy ne 2 perc alatt intézd azt is el, hanem szünetekkel nyújtsd el 10-15 percig MINDEN alkalommal. És én ezt nőként tudom anélkül, hogy szakirodalmat olvasnék. Ha ennyire nem vagy hajlandó akkor csak simán önző vagy.
Ha már nincs nőd, gondolom van elég időd, elmehetnél edzeni. Futás ingyen van, ha izmos nem is leszel, a pocakod le fog menni, de a saját testsúlyos edzéshez se kell semmi plusz pénz. Van vagy 100 féle fekvőtámasz, felülés, stb. (keress rá, fegyencedzés).
A szemüveg senkit se érdekel, és a kis jövedelem se, bár nem ártana tenned azért, hogy nagyobb legyen (valami esti suli, vagy nyelvtanulás, bármi, ami előbbre vihet).
A határozatlanságod és a félénkséged pedig az egyik legnagyobb hátrányod, de biztos vagyok benne, ha a fentieket megoldod ez is el fog tűnni, legalábbis részben.
Könyörgöm legyél már férfi a nők nem egy ovis gyereket akarnak akinek alig van véleménye, de ha van, ki se meri mondani. Én ilyennel félnék az utcán sétálni, mert még nekem kell megvédeni az ő becsületét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!