Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten való ismerkedés. Kezdeti lépések?!
nem tudom badoon hogy működik, de ott is vannak leírások, bemutatkozások?
célszerű azzal nyitni, hogy a másikra reagálsz
vagy akár azt is megkérdezheted, hogy milyen napja volt
két kérdést tiltanék le:
hogy vagy?
akarsz-e ismerkedni?
a második szimplán idióta kérdés egy társkereső oldalon, az elsőre meg könnyű egy szavas, sehova sem vezető választ adni
a milyen napod volt? már valamennyire specifikusabb
Hát nem tudom mennyit segít, de azért nagyjából leírom a mi sztorinkat.
A férjemmel netes társkeresőn ismerkedtünk meg 5,5 éve. Én 24 éves voltam, ő majdnem 21. Ő írt rám azok alapján amiket az adatlapomon megadtam.
Nem a szokásos sablon, hogy szia ismerkedjünk stb, hanem rákérdezett azokra a dolgokra amiket látott rólam. Például megkérdezte ki a kedvenc íróm, mert látta hogy imádok olvasni (egyébként neki is ugyan az a kedvence), kiktől olvasok még, milyen fajta kutyáim vannak (ezt is leírtam, hogy szeretek velük játszani), és a hobbimról is kérdezett, amit szintén megemlítettem. Kvázi egy sima beszélgetést kezdeményezett. Ebből indult ki a dolog. Aztán 1-1,5 hét után megkérdezte mik a terveim a nyárra, miután ezeket leírtam (nem említettem vele kapcsolatos dolgokat, mert nem akartam tolakodni, azt szerettem volna ha ő hív találkozni ha akar) és utána randira is hívott.
Felüdülés volt a sok "ismerkedjünk", "randizzunk"," meg akarlak d...gni", "légy a szeretőm" "diszkrét, laza kapcsolat?" és hasonló üzenetek között.
18 napig ismerkedtünk üzeneteken keresztül, aztán találkoztunk. 12 órás maratoni első randi óta egy pár vagyunk. Azóta volt már eljegyzés, összeköltözés, esküvő is. 4 éve vagyunk házasok:)
Jó, nem tudom mennyire gondolod komolyan, nyilván ha te házasságban nem gondolkodsz akkor nem juttok el eddig, de valahol el kell kezdeni, még egy sima együtt járást is:)
Remélem valamit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!