Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Interneten való ismerkedés....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten való ismerkedés. Kezdeti lépések?!

Figyelt kérdés
sziasztok, mostanában badoon próbálok ismerkedni. Vannak lányok akik szeretnének velem "csevegni", viszont mikor írok nekik már nem válaszolnak. Én ezt annak tudom be, hogy nem tudom, hogyan is nyithatnék egy ilyen helyzetben, mert ilyenkor csak annyit írok nekik, hogy "szia". Egyszerűen nem tudom mit írhatnék nekik még, mert azt még sem kérdezhetem meg, hogy "mizujs" hiszen nem is ismerjük még egymást. Ti hogyan szoktatok ismerkedni neten, illetve mi az a bevált módszer amivel hasonló helyzetben legalább azt ellehetne érni, hogy válaszoljanak? :) Tudom ismerkedjek élőben, viszont nekem ahhoz nincs bátorságom és ott is hasonló helyzetben lennék, hogy nem tudnák mit mondani :( Előre is köszi a válaszokat :)
2015. nov. 18. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
dobj be pár felest,és megered a nyelved ..
2015. nov. 18. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:

nem tudom badoon hogy működik, de ott is vannak leírások, bemutatkozások?

célszerű azzal nyitni, hogy a másikra reagálsz

vagy akár azt is megkérdezheted, hogy milyen napja volt

két kérdést tiltanék le:

hogy vagy?

akarsz-e ismerkedni?

a második szimplán idióta kérdés egy társkereső oldalon, az elsőre meg könnyű egy szavas, sehova sem vezető választ adni

a milyen napod volt? már valamennyire specifikusabb

2015. nov. 19. 00:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Én szeretem érezni, hogy tényleg érdeklődnek irántam és nem csak egy sablon, "Szia. Ismerkedünk?" szöveggel nyitnak. Nézd meg az adatlapját, képeit és ragadj ki valami részletet belőle és arra kérdezz rá vagy reagálj, hogy pl. az én kedvenc filmem is ez, annyira jó a története stb. Ne egyszavas válaszokat írj és szerintem a helyesírás is fontos. Legalábbis nekem.
2015. nov. 19. 04:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Lúzer!
2015. nov. 19. 08:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak akik segítettek :) és köszi az utolsónak is, ha nem is mondtad volna magamtól rá se jöttem volna ;)de hát nem lehet mindenki tökéletes :)
2015. nov. 19. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mennyit segít, de azért nagyjából leírom a mi sztorinkat.

A férjemmel netes társkeresőn ismerkedtünk meg 5,5 éve. Én 24 éves voltam, ő majdnem 21. Ő írt rám azok alapján amiket az adatlapomon megadtam.

Nem a szokásos sablon, hogy szia ismerkedjünk stb, hanem rákérdezett azokra a dolgokra amiket látott rólam. Például megkérdezte ki a kedvenc íróm, mert látta hogy imádok olvasni (egyébként neki is ugyan az a kedvence), kiktől olvasok még, milyen fajta kutyáim vannak (ezt is leírtam, hogy szeretek velük játszani), és a hobbimról is kérdezett, amit szintén megemlítettem. Kvázi egy sima beszélgetést kezdeményezett. Ebből indult ki a dolog. Aztán 1-1,5 hét után megkérdezte mik a terveim a nyárra, miután ezeket leírtam (nem említettem vele kapcsolatos dolgokat, mert nem akartam tolakodni, azt szerettem volna ha ő hív találkozni ha akar) és utána randira is hívott.

Felüdülés volt a sok "ismerkedjünk", "randizzunk"," meg akarlak d...gni", "légy a szeretőm" "diszkrét, laza kapcsolat?" és hasonló üzenetek között.

18 napig ismerkedtünk üzeneteken keresztül, aztán találkoztunk. 12 órás maratoni első randi óta egy pár vagyunk. Azóta volt már eljegyzés, összeköltözés, esküvő is. 4 éve vagyunk házasok:)

Jó, nem tudom mennyire gondolod komolyan, nyilván ha te házasságban nem gondolkodsz akkor nem juttok el eddig, de valahol el kell kezdeni, még egy sima együtt járást is:)

Remélem valamit segítettem.

2015. nov. 19. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!