Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
0
Mennyinél próbálkoztam?
0
Nem érdekelnek a nők! elég volt belőlük!
5.
Abbol egy lett párkapcsolat,ami azóta is tart.
Mi számít bepróbálkozásnak?
Év elején voltam társkeresőn, ott összességében néhány száz levelet kaptam. De ezeket most nem számítom, csak azokat, akikkel találkoztam és akartak volna valamit...
Ilyenből volt, ha jól számolom 3...
Buliban, szórakozóhelyen egy bepróbálkozás volt (a másikat nem számolom, mert ő olyan részeg volt, hogy szerintem összetévesztett valakivel)
Utcai leszólítás: 2 (plusz egy öreg bácsika... végül is ő is próbálkozott... :) )
És akkor volt még egyvalaki, akivel kölcsönösen közeledtünk egymáshoz közös társaságban. Vele jelenleg is párkapcsolatban vagyunk.
2 sráccal írogattam.
Abból az egyik a negyedik levél után lelépett, a másikkal heti 3-4x csetelek, csak messze lakik.
Ja, meg egy nyikhaj gyerek a múltkor megfogta a seggem, merthogy milyen menő lesz a barátai előtt. Az volt, de mikor visszakézből istenesen képen töröltem, már nem röhögött.
Nálam hányszor próbálkoztak?
0
Hány lány küldött legalább valami pozitív jelet?
0
Én hányszor próbálkoztam idén?
82-szer
(Ebből 38 online (ebből 5 ezen az oldalon), 44 személyes, élő ismerkedés.)
Na és vajon ebből mennyi randi jött össze?
0
Ez elég természetes, ha az ember annyira alacsony és ocsmány, mint én. És sosem próbálkoztam szép lánynál, nekem bármilyen lány megfelelne, csak egynek sem kellek a külsőm miatt.
Élőben 2, szerintem nem volt több emberke.
Az útépítő és mindenféle munkásokat nem adtam hozzá, mert az egy sziánál nem volt több. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!