Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrettentő ha egy nő megnéz egy férfit miközben az aprónép ott nyüzsög körülötte?
Persze mindez kedd este fél8-kor egy hipermarketben :) Sose voltam eddig ilyen szituban... de ma elgondolkodtam hogy lehet-e így továbbfejleszteni ;)
Szerintem. .. nem esélytelenebb az ügy mint egy társkeresőn. Én ott se titkolom a 3 csibém...
Nos....ilyen veszély nincs... (sajnos)
Bátortalanabb vagyok annál...
Idén is nekem kell megoldani hogy az a q.va fa benne legyen a karácsonyfa talpban. Lesz megint 1 évem keresni hozzá embert hogy jövőre ne így legyen :D bízom benne hogy megélek egy karácsonyt úgy hogy nem csak a gyerekek örömére lesz megtartva, hanem igazi tartalma is lesz...
Tudom...porcukros. ..
De mitől félsz, miért vagy bátortalan?
Nem olyan nehéz ám, csak kisebb fát válassz a talpnál, és nem kell farigcsálni. :-) De értem a lényeget.
Viszont a gyerekek öröme, anyuci öröme. Neked nem kell mondani, hogy a legnagyobb öröm a gyerekek öröme. Kell ennél több?
De ha nem akarsz bajlódni a fával, akkor bizony sietned kell, nincs időd bátortalankodni..
Hát idén már tuti a kisebb fa verzió lesz :)
Mitől fosok? Mindentől...
Alapból nehezített ez az üzemmód, és nem nem élek túl egy következő árverést. .. csúnyán ráfaragtam a gyerekek apjával. Nem csak anyagilag. .. Az életemet vágta el... Több mint 10 éve gyakorlatilag nem járok emberek közé és egyenlőre esélyt se látok rá hogy akár egy munkahelyemp lenne.Erre Budapesttől közel 40km-re nem sok lehetőség van. És ez csak egy a sok közül. ..
Értem. De szerintem te sem gondolod, hogy akkor most be kellene zárkóznod. Itt az ideje, hogy emberek közé menjél, erre egy munkahely is jó lenne, de tudom, hogy nagyon nehéz, főleg gyerekekkel.
De a gyerekeket el lehet vinni játszótérre, és ugyanezt teszik az egyedülálló/válni készülő apukák is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!