Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon elrettentő ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrettentő ha egy nő megnéz egy férfit miközben az aprónép ott nyüzsög körülötte?

Figyelt kérdés

Persze mindez kedd este fél8-kor egy hipermarketben :) Sose voltam eddig ilyen szituban... de ma elgondolkodtam hogy lehet-e így továbbfejleszteni ;)

Szerintem. .. nem esélytelenebb az ügy mint egy társkeresőn. Én ott se titkolom a 3 csibém...

2015. nov. 17. 23:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
De ha csak vársz, és nem teszel semmit, akkor levadássza más. De gondolom, ezt nem akarod?
2015. nov. 27. 00:19
 22/37 A kérdező kommentje:
Nos... még nem tartok ott hogy meg merjem lépni... ez is bizarr hogy eddig eljutottam...de az is lehet hogy én vagyok régimódi. Jobban esne ha a kiszemelt áldozat kucsit kaparna értem. Viszont nincsenek illúzióim, viszont van tükröm és múltam valamint 3 kiskorúm...
2015. nov. 27. 04:11
 23/37 anonim ***** válasza:

Merjél lépni, mert muszáj!

"Gyáva népnek, nincs hazája!" (Ezért taposnak el minket...)

Ahhoz, hogy kaparjon érted fel kell hívnod magadra a figyelmét. De szerintem akkor sem fog. Annyira felborult a világ, hogy egy férfi sem fog kepeszteni senkiért. Önbizalom nélkül ez nem megy. Inkább, ha már megvan, akkor húzd el az első szexet sokáig. Ettől nőni fog az értéked a szemében, persze csak akkor ha másoknak sem adtad könnyen magad.

Tükör? Ne viccelj. :-) Biztos szép vagy, de ez csak ahhoz kell, hogy legyen önbizalmad, ebben a korban a külső szépség már nem olyan fontos.

Talán olyan a múltad, hogy szégyenkezned kell miatta? A gyerekek miatt (is) olyant nézzél ki, akinek van pénze.

2015. dec. 1. 13:01
 24/37 A kérdező kommentje:

Nem kell a múlt miatt szégyenkezni. .hanem hogy mivé lettem.

Azt magam is vallom, hogy kB 40 után ha egy férfi nem rakott le az asztalra valamit az már nem is fog. .. van egy pont ami nem az anyagiasságról hanem inkább az életrevalóságról szól...

3 gyerek mellett most igenis számít hogy ne egy ingyenélőt nyerjek meg újra...

Az önbecsüléssel viszont bajban vagyok...

2015. dec. 1. 22:51
 25/37 anonim ***** válasza:

"Annyira felborult a világ, hogy egy férfi sem fog kepeszteni senkiért."

Dehogynem. Azért, aki tetszik neki, akit szeret.

De álmodozol itt egy családapáró,, lehet, nős, nem tudsz róla semmit.

Bajod van a tükörrel. Miért is? Te magad vagy benne, amikor belenézel. És pont úgy vagy jó, ahogy vagy. Akármilyen is legyél. Neked olyan férfi kell, akinek te kellesz, és nem más.

2015. dec. 2. 07:09
 26/37 A kérdező kommentje:

Ez olyan szép így leírva. .

Így 40 felé megvan mindenkinek a maga sztorija, tüskéi, egyre nehezebb feltétlenül szeretni és ahogy tapasztalom a férfiak szeretnek leegyszerűsíteni dolgokat és inkább a praktikumra utaznak ami nem feltétlenül baj, de én ennél többet szeretnék. .. amihez még lehet én se nőttem fel...

Nem véletlen van csak kicsi tükröm...

2015. dec. 3. 01:56
 27/37 anonim ***** válasza:

Jogosak, és érthetőek az elvárásaid. Senki sem szereti az ingyenélőket.

Mivé lettél? Ne nézd le magad, nincs okod rá! Csak emeld ki a nőiességed, ne bújj el az emberek elől, és majd jönnek a hódolók maguktól.

Van valami "fejlemény"?

2015. dec. 4. 23:49
 28/37 A kérdező kommentje:
Semmi fejlemény. Küzdök a hétköznapokért. ..
2015. dec. 5. 12:59
 29/37 anonim ***** válasza:

Segítséggel könnyebb lenne ám... :-)

De ugye nem akarod feladni? Azóta nem találkoztál vele?

2015. dec. 5. 22:53
 30/37 A kérdező kommentje:

Nem adom/adhatom fel...

A konkrét eset egy kósza vmi volt.

2015. dec. 6. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!