Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet, hogy ha értelmesnek gondolt lánnyal ismerkedik meg az ember, egy idő után mindig kiderül róluk is, hogy komoly defektjük van?

Figyelt kérdés

Nem egyszer jártam már én is így. Abszolút nem a tucat lányokat nézem ki sosem, hanem a visszafogottabbakat, szolidabbakat. Ismerőseim is az ilyen lányokat kedvelik. Erre, pár nap/hét után mindig kiderül, hogy kivétel nélkül valami stiklijük van:

Pl.:

-irreális elvárások a másik felé (fizikai vagy érzelmi vagy mentális téren úgy, hogy ő nem tudja ugyanazokat az elvárásokat teljesíteni)

-kielégíthetetlen álmok, plátói érzéseik iránti megértés vágya, támogatást igényel/megértést a plátói érzései/gondolati miatt. Tehát kb. lelki szemetesládának néz.

-válogatósság/finnyásság/senki vagy semmi nem elég jó neki

-kiismerhetetlenség -> mindig valami negatív meglepetés a gondolkodásával kapcsolatosan. Nem olyan, mint akinek kiadta magát korábban.

-Álszentség, szűzq..vaság. Levelezésben, facen, élőben lazaság, és amikor ténylegesen tettek mezejére kerülne a sor egy idő után, akkor kihátrálás/meghátrálás.

A legtöbb ilyen lány olvasott, művelt, sportol, széles érdeklődési körrel bír, szolidan öltözködik, tudja hol a helye amúgy, és a végén mégis mindig szívás van velük is.

Miért lehet ez?

2015. nov. 17. 20:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, ezért ha írta valaki,

akkor elnézést!

Véleményem szerint ilyent a fiatalabb éretlenebb lányok csinálnak, akik még nincsenek tisztában saját magukkal, nem is tudják, hogy mit akarnak igazából.

Keresd meg őket újra 5-10 év múlva, akkor már teljesen más lesz a felfogásuk.

Nyilván ennyi időd nincs, de akkor a néhány évvel idősebb korosztályban nézz körül.

2015. nov. 18. 14:38
 32/41 anonim ***** válasza:
83%

Nem olvasom végig a válaszokat, hanem röviden válaszolok a kérdésedre:

semmi baj ezekkel a lányokkal, csak nem voltak oda érted. Ennyi. Másba voltak szerelmesek és esélyt akartak neked adni, hogy ne legyenek már gonosz petsák, de nem ment a dolog, mert szerelem nélkül nem megy.

Ami pedig az írásban történő bevállalósságot illeti: mindenkinek vannak vágyai amiket írásban könnyű megfogalmazni. Aztán amikor fizikai aktusra kerül a sor, nem tud tovább hazudni magának: nem kíván téged, nem a te farkadon akar megtanulni mély torkozni stb. Nem fog menni, mert nem vagy igazi férfi a szemében. Ez a lány egy másik pasival lehet, hogy nem is volna defektes, de egyszerűen nem illetek össze.

2015. nov. 18. 18:08
 33/41 A kérdező kommentje:
#32: nincs semmilyen lány, csak eddigi tapasztalatról írtam. Voltak már barátnőim, nem vagyok loser.
2015. nov. 18. 18:46
 34/41 anonim ***** válasza:
83%
Ha nincs semmilyen lány, akkor milyen tapasztalatodról írtál? És tanulj meg olvasni, én nem azt mondtam,hogy lúzer vagy hanem,hogy az illetőnek nem te kellettél. ennyi.
2015. nov. 18. 20:22
 35/41 A kérdező kommentje:
Korábbi tapasztalatokról. Látom, fáradt vagy ma. Szövegértelmezés..:D
2015. nov. 18. 22:41
 36/41 anonim ***** válasza:

Én sem értem.

A válaszoló megmondta, hoyg az ilyen lány, akivel iylen tapasztalatot szereztél, másvalakivel nem lenne ilyen "defektes", de ti nem illetek össze.

Akkor mire mondod, hogy nincsen semmilyen lány?

2015. nov. 18. 22:54
 37/41 anonim ***** válasza:
91%
Rendben van kérdező, megvan a magyarázat: az értelmi szinteddel van a baj. Nem vagy elég jó nekik. End of story.
2015. nov. 19. 06:19
 38/41 anonim ***** válasza:
Rossz helyen keresgélsz?Amúgy attól még,hogy valaki nem az az asztalon táncolós típus,még lehetnek problémái,pl. depressziós,vagy skizofrén,stb. Csak általában nehezebb kiszűrni egy zárkózottabb ember esetében,mert nem teszi a kirakatba a dolgait.
2015. nov. 19. 14:55
 39/41 A kérdező kommentje:
#37: van, hogy az emberek nagyon mellélőnek. Most ezt tetted . :]
2015. nov. 19. 19:40
 40/41 anonim ***** válasza:
Ismerve a válaszaidat nem gondolom. És a női viselkedést is ismerem, milyenek vagyunk amikor megpróbáljuk szeretni a másikat de nem megy. azon kívül a női gondolkodást nem kiismerni kell, hanem tolerálni.
2015. nov. 19. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!