Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet, hogy ha értelmesnek gondolt lánnyal ismerkedik meg az ember, egy idő után mindig kiderül róluk is, hogy komoly defektjük van?

Figyelt kérdés

Nem egyszer jártam már én is így. Abszolút nem a tucat lányokat nézem ki sosem, hanem a visszafogottabbakat, szolidabbakat. Ismerőseim is az ilyen lányokat kedvelik. Erre, pár nap/hét után mindig kiderül, hogy kivétel nélkül valami stiklijük van:

Pl.:

-irreális elvárások a másik felé (fizikai vagy érzelmi vagy mentális téren úgy, hogy ő nem tudja ugyanazokat az elvárásokat teljesíteni)

-kielégíthetetlen álmok, plátói érzéseik iránti megértés vágya, támogatást igényel/megértést a plátói érzései/gondolati miatt. Tehát kb. lelki szemetesládának néz.

-válogatósság/finnyásság/senki vagy semmi nem elég jó neki

-kiismerhetetlenség -> mindig valami negatív meglepetés a gondolkodásával kapcsolatosan. Nem olyan, mint akinek kiadta magát korábban.

-Álszentség, szűzq..vaság. Levelezésben, facen, élőben lazaság, és amikor ténylegesen tettek mezejére kerülne a sor egy idő után, akkor kihátrálás/meghátrálás.

A legtöbb ilyen lány olvasott, művelt, sportol, széles érdeklődési körrel bír, szolidan öltözködik, tudja hol a helye amúgy, és a végén mégis mindig szívás van velük is.

Miért lehet ez?

2015. nov. 17. 20:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
szerinted egy felnött férfi tini csajoknál probákozik? heee? te vagy nagyon gyerekes nem mi!
2015. nov. 17. 22:18
 22/41 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj, az első 3 pont még akár igaz is lehet, bár a plátói randizgatást komolyan nem értem, hogy az milyen, de oké. Viszont az mi, hogyha valakinek más a szexuális étvágya vagy több idő kell ahhoz, hogy lefeküdjön veled, akkor már álszent szűzk? Az értelmesebbje felfogja, hogy mindenkinek mások az igényei, ki könnyebben, ki nehezebben oldódik fel egy új kapcsolatban, ebben nem a másikat kéne hibáztatni.
2015. nov. 17. 22:22
 23/41 anonim ***** válasza:
89%

Azt írtam, hogy nem tudom, milyen korban van a KÉRDEZŐ. De mivel sem olvasni, sem írni nem tudsz (a kérdezővel egyetemben, bár rá csak az olvasás része vonatkozik), én inkább távozom.:D

Talán nem is olyan meglepő, hogy ilyen típusú nőket sikerül csak összeszedni.:)

2015. nov. 17. 22:23
 24/41 A kérdező kommentje:
#22: nem írtam plátói randizásról. És nem vagyok olyan fajta, hogy pár nap után, pár hét után mindjárt ágyba akarjam vinni. Én a lassan haladás híve vagyok, miután már megismertük egymást kellőképp, max utána jöhet a szeretkezés. De sok lánnyal el sem lehet eddig jutni mostanság, mert a fenti defektek hamar kiderülnek.
2015. nov. 17. 22:24
 25/41 A kérdező kommentje:
#23: este van, hidd el, tudok olvasni és írni is. De az ilyen gonosz embereket rühellem. :)
2015. nov. 17. 22:25
 26/41 anonim ***** válasza:
8%
ma 22:23 1 troll hülye gyerek a neve de nagy jampi vagy ! az elött meg gonzolka volt!
2015. nov. 17. 22:32
 27/41 anonim ***** válasza:
Szintén zenész. Normálisan gondolkodó lányok voltak, legalábbis úgy ismertem meg őket, mint akik két lábbal járnak a földön, aztán hetek/hónapok alatt, mialatt kiismertem a belső lelkivilágukat, utólag visszagondolva egyre gusztustalanabbak, taszítóbbak lettek a szememben. Csak ugyebár voltam akkora idióta, hogy ekkorra már fülig beléjük voltam esve, úgyhogy gondolhatod, milyen frankó kis érzés, amikor a fél karodat adnád valakiért, aki defektes, de közben elnézed neki, mert egyéniségnek gondolod, és hát senki sem tökéletes alapon csak legyintesz a működési zavaraira. Valójában félig-meddig én is ludas vagyok benne, mert naiv, hiszékeny és önzetlen vagyok, ahelyett, hogy nyitva tartanám a szemem még elfogult állapotomban is. (32/F)
2015. nov. 17. 22:34
 28/41 anonim ***** válasza:
94%

Bizonyos dolgok bennem is megvannak ebből, és én büszkén vállalom, hogy vannak kisebb defektjeim. De senki sem tökéletes, szóval neked is vannak defektjeid meg mindenkinek... és én speciel örülök, hogy én rátaláltam egy olyan férfira, aki látja, hogy jó, ebben meg abban különc/fura vagyok, de ez nem a világvége és szeret anélkül is.

Pl. igenis válogatós vagyok, de sztem ez fakad is abból, ha vki olvasott, művelt. Az nekem inkább gáz lenne, ha mindegy, milyen szar, de azonnal rábólintanék bármire, mert vki úgy gondolja, az ciki meg felszínesség, ha válogatok. És most nem arra gondolok, mi olcsóbb, mi drágább... de én pl. tipikusan az az ember vagyok, aki szereti olyan dolgokkal körbevenni magát, ami tetszik neki, és 20 boltot végignézek, hogy a tökéletes határidőnaplót, füzetet, szoknyát, fejhallgatót stb. megtaláljam magamnak.

Kiismerhetetlen is tudok lenni, de ez sztem nem mindig az én hibám. Meg inkább legyek néha meglepő, mint poshadtvíz...

2015. nov. 17. 23:07
 29/41 anonim ***** válasza:
92%

Amiket felsoroltál, nem látom defektnek. Ezek személyiségvonások, amik az illető intim szférájában vannak, tehát magától értetődik, hogy csak idővel tudod mg őket.:)

Ha Te ezekre fogod, hogy sarkon fordulsz akkor, amikor igazán elmélyülne a kapcsolat... hát... te tudod!

2015. nov. 18. 01:08
 30/41 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak defektjei, a múlt alakított rajtunk, és az így kialakult személyiséget visszük.

Én büszkén vállalom a múltam. Értelmes, logikusan gondolkodó, két lábbal a földön járó nőnek tartom magam, de bizony nekem is vannak vesszőparipáim, mikből nem szívesen engedek.

Pl gyűlölöm a gyors változásokat, a rendetlenséget, a h.lye, illogikátlan embereket, és nem bírom a tömeget.

Ezen kívül, ami talán sokak szemében evolúciós zsákutcának mutat, az az, hogy nem akarok gyereket. Akartam, de utána olyan sok rossz dolog történt, hogy megváltozott az értékrendem, más életcéljaim vannak.

Szerencsére megtaláltam a foltomat, párom sem akar gyereket, teljesen támogat mind lelkileg, mind fizikailag a céljaimban, tetszenek neki, és részt vesz bennük. És ugyanúgy gondolkozik sok dologról, mint én. Aztán ha valamiben változást akarunk, majd terítékre hozzuk, és megtaláljuk a közös hangot.

Te még nem találtad meg a foltodat. Lesz olyan, akinek ugyanolyan hibái lesznek, mint neked, és úgy fogod szeretni, velük együtt.

Biztos vannak olyanok, akik így szeretik ezeket a nőket, és az általad leírtakat nem tartják hibának.

2015. nov. 18. 08:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!