Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg bűn ronda fiú soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bűn ronda fiú soha nem találja meg a párját?

Figyelt kérdés
Most nem az itteni síró fiúkra gondolok akik átlagosak csak nem helyesek mint Pl.: jákso vagy Zámbó Árpi, vagy esetleg a 170 cm alattiak. Hanem annál sokkal rondább a tényleg a bűn ronda pasikra. Láttam minap ilyen pasit három négy száll haj minden ember összebeszélt a háta mögött Stb.
2015. nov. 17. 15:57
 1/10 A kérdező kommentje:
PÉNZ NÉLKÜL!!
2015. nov. 17. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Na én tényleg ilyen bűnronda vagyok, sőt, még az alacsonyságom is belejátszik a dologba. 29 évesen még csak randim sem volt, hiába próbálkozok rengeteget.
2015. nov. 17. 16:10
 3/10 A kérdező kommentje:
2 és szerinted örökké ez lesz? Sose lesz párod?
2015. nov. 17. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
És vajon ezek tényleg bőnrondák, vagy csak annak látják magukat, és közben lehet, hogy nem veszik észre, akinek bejönnének?
2015. nov. 17. 16:37
 5/10 A kérdező kommentje:
4. Olyanra gondolok, akik tényleg azok, mondom egy hivatalba jött be várni velünk a gyerek és mindenki őt nézte összesúgtak stb. Bennem is megmaradt a gyerek, annyira emlékezetesen ronda volt.
2015. nov. 17. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:

3: Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lesz, mivel egyetlen egy lány sem képes vonzódni olyan alacsony és ocsmány férfihoz, mint én.

4: Én például észrevettem volna, ha legalább 1 lány érdeklődött volna, de egész életem során még a legapróbb pozitív jelben sem volt részem. Sosem találkoztam olyan lánnyal, akinek legalább egy minimálisan bejöttem volna.

2015. nov. 17. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet társuk az életben a csúnyábbaknak is,csak ne a szép nőt akarja megszerezni!

Sok sikert és szerencsét kívánok mindenkinek!

2015. nov. 17. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell ahhoz bűn rondának sem lenni,én átlagos arccal,egyéni saját stílusú öltözködéssel,és igényes vagyok magamra,mindig is az voltam.

Mégsem kaptam soha esélyt sem nőtől...

És nem is lesz párom szerintem soha,nem látok rá esélyt sem.

Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya.

24/F

2015. nov. 17. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
4# jó'van ám má' ne élj álom világban gondolván hogy mi átlagos srácok volnánk, akikért rajonganak a z átlagos lányok, de fittyet sem hányunk rájuk, mert csak is a bögyös plázacicák kellenek.... Nem.. Ez az élet,nem pedig a Tibor vagyok de hódítani akarok című film:)
2015. nov. 18. 07:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Srácok, én láttam itt fotót olyanokról, akik magukat rondának tartották, vagy olyan visszajelzéseket kaptak az életben, amikből erre következtettek, de némelyiküket kifejezetten jóképűnek tartom.
2015. nov. 18. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!