Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem.
Elég magasak a szellemi igényeim, az értelmiségieket preferálom. Ha meg diplomás árufeltöltőről van szó, az elég gáz, ha nem talál hosszú távon a végzettségének megfelelő munkát... Ha mondjuk átmenetileg megy el árufeltöltőnek, de közben ezerrel keresgél, akkor azért tolerálható, de egyszer randiztam egy olyan pasival, aki diplomásként évek óta beteghordóként dolgozik havi 70-ért... ő például jól beleragadt ebbe, nem is akart rajta változtatni. Vele például nem volt második randi.
Ha még egyetemre jár, és amellett csinálja, akkor persze. Ha közvetlenül egyetem után, de keresgél egyéb lehetőségeket, akkor is.
Ha már 40 éves, a szüleinél él, és semmi kedve, terve ezen változtatni, akkor nem.
Nem, mert az ilyenek csúnyák is, barlangban laknak, hetente feleződik a szókincsük, kihullik a hajuk, és büdös a szájuk. Szóval kiírták magukat a társadalomból.
Ezt az ostoba kérdést...
Haho! Draga Viktorunk elintezte, h ne legyen nyizva tobbet ejjel a tesco. Csak 22.00-ig van nyitva es vasarnap zarva! Igy egyutt tudtok aludni az arufeltoltokkel! Koszonjuk meg Viktornak!
A diploma melle munkatapasztalatot is kernek a munkaadok. Igy megertem a Kerdezot. Csanyi Sandor se az OTP vezetesevel kezdte.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!