Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora korkülönbség ideális nektek?
Figyelt kérdés
Elméleti a kérdés, azt szeretném tudni ki hogyan áll ehhez a témához.
Nyilván egy embert szeretsz meg, és nem a korát fogod szeretni, vagy nem szeretni. Én 36 vagyok, de kb 27-nek néznek rendszeresen. Amikor kiderül mindez, akkor mindenki ledöbben.
A dilemma: irreálisnak tartom hogy 18-25éves korosztálynál szóba jöjjön párkapcsolat részemről. Túl fiatal, nem érzem szerencsésnek ezeket a dolgokat. A saját korosztályom sokkal idősebbeknek néz ki nálam, ha a külsőt nézzük az biztos fura lenne.
Nem tudom kinél hogy alakultak ezek a dolgok, és kíváncsi vagyok ti nők hogyan vélekedtek erről a helyzetről.
10-és: értem amit mondasz,de én nem így látom. Ráadásul a nőknek aztán pláne fontos, hogy ők hogy néznek ki és a párjuk is mennyire férfias,legalábbis sokan vannak így, én ezt nem tartom bajnak,de nem kell túlzásokba esni ebben sem. Én olyan dolgokról beszélek, mint a nagy magasságkülönbség, vagy más ehhez hasonlók, és ehhez tartozik kicsit a korkülönbség is. Sokszor kérdés az, hogy mit bír el a kapcsolat,van akinek gond, másnak nem. Nyilván én is azt szeretném, hogy passzoljunk egymáshoz, és mint írtam nem szeretnék túl fiatalokkal próbálkozni éppen emiatt. Viszont többeknél látom, hogy akár 10év korkülönbséggel is működik a dolog, tehát mintha a nőknek ez nem okozna gondot, én meg azon gondolkozom, hogy generációkülönbség ellenére is működik. Eddig én is azt gondoltam, hogy +/- 4 év, de úgy látszik ez nem jelent ekkora problémát másnak.
2015. nov. 15. 15:26
12/19 anonim válasza:
3-5 év a férfi javára. Ugyanakkor nem tartanám kizártnak az ennél nagyobb korkülönbséget. Van egy ismerősöm, 10 évvel idősebb nálam, de nagyon jól meglennénk.
2015. nov. 15. 16:37
13/19 anonim válasza:
Ja és én a 10 évet még nem tartanám generációs szakadéknak. Én 24 vagyok, ő 34.
A nővérem esetében már inkább gondolnám ezt. Ő 24 volt mikor összejött a 40 éves párjával, aki azóta már a férje is és a gyerekeinek apja. Náluk néha látom ezt a generációs különbséget, amiről beszélsz, de megoldják és jól működik a kapcsolatuk.
2015. nov. 15. 16:39
14/19 anonim válasza:
20 éves vagyok, max 10 év a férfi javára, de inkább kevesebb.
2015. nov. 15. 16:47
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
13#: 24 éves egy 40 évessel?! Na ez durva. :) Az még durvább, hogy működik is nekik. Ez nagyon sok év. Még egy 7-8 év csak csak,de 16 év.... azt a mindenit. :)
2015. nov. 15. 16:55
16/19 anonim válasza:
Igen, nem kevés a 16 év. :) Sógorom nagyon fiatalos, jó kedélyű, kalandozó, szenvedélyes. A nővéremnek nem is kívánhatnék jobbat nála. Sose gondoltam, hogy egy ennyivel idősebb férfival lesz, de tényleg nagyon szeretik egymást és működik a kapcsolatuk. Remélhetőleg később sem fog problémát okozni náluk ez a korkülönbség. Nem egy osztálytársam volt, akiknek a szüleinél 15-20 év különbség volt és ez csak később mutatkozott meg, amikor a férj már 65 körül volt, míg az anyuka csak 50.
2015. nov. 15. 17:00
17/19 anonim válasza:
0-tól kezdve +11 év korkülönbségig a férfi javára bármennyi lehet ideális.
2015. nov. 15. 18:33
18/19 anonim válasza:
Férjem 7 évvel idősebb nálam, amikor megismerkedtünk én 22, ő 29 éves volt. Viszont annyira fiatalnak tűnt, hogy féltem rákérdezni a korára, mert azt hittem, hogy fiatalabb nálam :) Tíz éve vagyunk együtt, semmi gond nincs ebből. Egyébként apukám is 7 évvel idősebb anyukámnál.
2015. nov. 15. 20:56
19/19 anonim válasza:
számomra 10 év belefér ha 20 év felettiekről van szó. van tapasztalatom idősebbekkel, sajnos rossz. de egyénfüggő, mindenki más
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!