Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és még soha nem volt senkim. A barátaim azt mondják, az a baj, "hogy túl rendes srác vagy, és az ilyenek nem jönnek be a nőknek". Lassan kezdek megőrülni, hogy nincs barátnőm... az internetes társkereséssel 2 éve próbálkozom, nulla eredménnyel. Összejött 3-4 randi, de később azokból sem lett semmi. A lányok mindig a barátzónába raknak: "jaj, nagyon kedves vagy meg aranyos, de maradjunk inkább csak barátok" stb. stb. Mit csináljak? Prostihoz nem akarok menni, azt soha, nem lennék képes rá. Mit kén tennem?

2015. nov. 14. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbálkozz személyesen minél több lánynál. Nekem például nagyon fontos a határozott, magabiztos kisugárzás egy férfinél. Az a tapasztalatom, hogy a "rendes srácoknál" ez hiányzik.

Lehet azt mondani, hogy a nőknek a rosszfiúk kellenek, de valójában a magabiztos pasik kellenek a nőknek. Csak általában több ilyen van a rosszfiúk között, mint a rendes pasik között.

Én azt teszem barátzónába, akire nem tudok férfiként "felnézni", és/vagy nem működik a kémia.

22/L

2015. nov. 14. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. Nem az a gond hogy rendes vagy és kedves. Legyél határozott, legyen önbizalmad és egy kis humorod. Netes társkereséssel hagyj fel. Személyes élményeket és tapasztalatot kell szerezned.
2015. nov. 14. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Több oldalt is próbára tehetnél. :) Nagyon is hogy bejönnek a rendes srácok, bár igaz, nem minden nőnek sajnos. Lehet hogy a külsődön kéne dobni valamit, pl. vágass másmilyen hajat.
2015. nov. 14. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Eddigi tapasztalatim alapján ha nem vagy jóképű is már egy kizáró tényező, lehetsz akármennyire magabiztos a lány előtt, csak a legtöbb elsőre nem meri ott veled szembe megmondani, hogy nem. Szinte ugyanez a cipő, mint neked csak a netest még nem próbáltam kisebb korküllel.
2015. nov. 14. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!