Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a mániája a nőknek, miért akarják hogy egyetem mellett/helyett dolgozzak, ha egyszer van pénzem?
Ez számomra egyébként rejtély, hogy a dolgozást miért azonosítják egyesek az életrevalósággal...(?).
Nekem egy rakás ismerősöm van, akik már kb.18 éves koruk óta folyamatosan dolgoznak, aztán mégis teljesen kilátástalan az életük, totál életképtelenek , pl. van aki piás, van aki drogos, van aki hitelt vett fel hogy ilyen szaros iphone kütyüt vegyen, valaki meg szuper kocsit vett hitelből... Lehet, h arra képesek, h szar melókat csináljanak, és robotoljanak,de soha nem fogják vinni semmire, ha elisszák,elnarkózzák, vagy mindenféle felvágós hülyeségre elszórják azt a kevés kis pénzüket is amiért oly keményen megdolgoztak.
Én tisztában vagyok a pénz értékével, és attól , h sok jutott nekem, nem szórom el céltalanul, megbecsülöm amim van, és büszke vagyok a szüleimre és az őseimre, h generációról generációra megőrizték az értéktárgyakat, és próbáltak minél többet teremteni. Ha befejezem a tanulmányaimat én is szeretnék dolgozni, a szakmámban elhelyezkedni, és olyan dolgokkal foglalkozni ami érdekel. A szüleim megteremtettek nekem egy stabil életteret, az a minimum, h én ezt meghálálom nekik azzal, h ezt az életteret fenn is tartom ,és lehető legjobbat hozom ki belőle, és ugyanilyen stabil életteret biztosítok majd a saját gyerekeimnek is ha lesznek.
11es vagyok.
Lehet (sőt valószínű a hozzászólásaid alapján), hogy te kivétel vagy. De túl sok olyan emberrel találkoztam már, aki nem azért nem dolgozott, mert nem volt rá szüksége, hanem azért, mert nem akart. Később, mikor már mesterszakot is elvégezte is a szülők tartották el sok évig...
Hm, én akkor passzolok le egy srácot ha az látszik hogy célok nélkül csak él a vakvilágba. Neked vannak terveid? Mester után dolgoznál? Ha mindkettőnél igen a válasz, akkor nem értem miért passzolnak le. Lehet hogy más a gond, vagy konkrétan mondták, hogy munka nincs akkor szia?
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!