Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan képesek minimálbérből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan képesek minimálbérből élő kövér csúnya alacsony pasik átlag feletti jó nőt szerezni?

Figyelt kérdés
Baromira idegesít a dolog, mert átlagos külsőm van nem rossz keresettel. 182 cm és 85 kg vagyok, izmos. Még sincs barátnőm már 2 éve. Társkeresőkön vissza se írnak, élőben elkergetnek stb. Unokatesóm 170 cm kb. és nagyon kövér majdnem 100 kg, nagy felfújt fej és minimálbéren dolgozik. Tegnap bemutatta a barátnőjét és teljesen nem akartam hinni a szememnek, nagyon csinos jó nővel volt és tényleg szerették egymást. Megkérdeztem hogy ezt hogy csinálta ilyen külsővel és azt mondta hogy csak a lelkükre kell hatni. Mit ért valaki az alatt hogy a lelkükre hatni.. Nagyon idegesít a dolog!!!!.
2015. nov. 13. 12:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Figyi, egy jó belső kisugárzás csodákra képes. A probléma az hogy a megismeréshez idő kell. Vagyis a leszólítok az utcán egy lányt verzió jelen esetben nem fog működni mert 1-2 perc alatt szinte semmi nem derül ki. A társkereső meg időpocsékolás. Pár napja volt ezzel kapcsolatos kérdés hogy milyen a jó levél. Válasz: Az a jó levél amit jó pasi ír. Ennyit erről. Tisztelet a minimális kivételnek mielőtt a lányok megköveznek.
2015. nov. 13. 17:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyilván nem olyan kretén mint te! Nem véletlenül nem kellesz a kutyának sem!
2015. nov. 16. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!