Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják az itteni felhasználók, hogy a csúnya pasik nem kellenek az átlagos nőknek?

Figyelt kérdés
Feljöttem ide és csak nézek... Mintha más világban lennék. Hogy a nők milyen falszínesek, csak a pénz külső érdekli őket stb stb. Szerintem az itteni felhasználók, valamit nagyon rosszul csinálnak. Mert én elég csúnya vagyok nagyon kövér, mégis mindig volt átlagos barátnőm. szerintem csak a lelkükre kel hallgatni és máris rendbe van minden.
2015. nov. 12. 18:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalt kedves kérdező, tapasztalt...
2015. nov. 14. 19:40
 22/22 anonim ***** válasza:
50%

20-as!

Ha nem írnád oda minden válaszod végére, hogy 24/f, akkor is tudná itt mindenki, hogy melyik komment a tied, mert évek óta mást se csinálsz, csak itt picsogsz. Fele ennyi energiát fektetnél a csajozásba, már 10 nőn túl is lennél. Elképesztő vagy komolyan. Milyen saját stílusod van neked? Már el se olvasom amiket írsz, mert rohadt unalmas. Na ezért nincs senkid, mert fárasztó vagy és árad belőled a keserűség. A személytelen betűidből is árad, akkor mit gondolsz élőben talán ezt leplezni tudod? Hát elárulom, hogy nem, ugyanis ott százszor annyira látszik.

Baromi idegesítő vagy, egy energiavámpír, itt vam a kutya elásva. Szerintem kerüld el az oldalt, mert itt csak még mélyebbre rántod saját magad, hiszen a hozzád hasonló frusztrált egyedek tapsikolnak neked, ezért elhiszed a beképzelt f.aszságaidat.

Változtass ember, mert egy töketlen kis virágszál vagy, aki mást se csinál, csak magát sajnáltatja. Ettől nem lesz nőd, ilyen ember nem kell senkinek. Légy végre férfi!

2015. nov. 16. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!