Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi nem szeretne szegény nőt?
Amikor egy ilyen konkrét kérdés kerül kiírásra, mindig az a válasz, hogy "Á, a pénz csak a nőket érdekli", de amikor már burkoltan van szó róla, mindig olyan válaszok jönnek, hogy "sosem kéne hosszú távra bolti eladó/pincérnő/pultoslány/takarítónő", sőt, sokaknak még csak bölcsész diplomás sem.
Ugyanez van, amikor jön, hogy "Ki választana egy szolidabb öltözködésű lányt egy bombanő mellett?" vagy a csomó "Szegény férfiként lehet gazdag nőm?" kérdés.
Most akkor?
És itt most nem arról beszélek, hogy hát, megismered, megszereted, hanem a fancsali képekről ismerkedéskor, amikor kiderül, hogy az illető csak alkalmazott, vagy hogy nem villában lakik, ne adj´isten, albérletben.
Most akkor?
Ez konkrétan ökörség. Az a muki meg, aki azt mondta hogy alkalmazott csaj nem kellene neki, valószínűleg még otthon játszadozik a pötsével a sarokban. /vagy a haverja pötsével, tökmindegy/ Ugyancsak ezt gondolom az itt hozzászóló ibizás csókáról. Kétségkívül elhiszem, hogy 20 évesen a diákmelóval kiegészített anyu zsebpénzéből nem szivesen osztozkodsz, de 25 felett ez baromira nem kérdés, ha jól keresel, a csajod meg teszem fel pultos, röhögve megengedhettek magatoknak drágább nyaralást.
Azt viszont kénytelen vagyok hozzáfűzni, hogy diplomás , legfőképp humán diplomás csajoktól agyfszt kapok. Ugyanis a közhiedelemmel ellentétben a diplomával nem jár együtt ész. Cserébe a noname tanári, pszicho, kommunikáció, hr stb diplomával rendelkező nő egyből azt hiszi mennyire okos, és vehemensen, nagy meggyőződéssel akkora orbitalitásokat dumálnak, hogy minden mondat után többszázer agysejtem hal el. Cserébe pl az egyik pultos barátnőm még többet is keresett mindegyik diplomás csajomnál, ám nem gondolta magáról, hogy ő szarta a spanyolviaszt. Még részletezhetném, de hadd ne menjek bele ...
Nekem egy átlagon aluli, nettó 140 E. ft-os fizetésem van.
Valóban nem számít a csaj anyagi háttere, csak abból a szempontból, hogy azért dolgozzon, ne rajtam akarjon élősködni.
23/F
Konkrétan engem érdekel a csaj anyagi háttere. Nem a pénztárcája kell, hanem Ő.
Bolti eladó? Pincérnő? Takarítónő? Kit érdekel, lehet sokkal értékesebb emberileg, mint mondjuk egy diplomás. (itt persze nem általánosítani szeretnék).
Attól még ugyanolyan nő, mint bárki más.
Most azért ne jöjjek vele össze? Ugyan már!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!