Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27/f vagyok egyszerüen nem találok párt magam mellė, a legtőbb nő pėnzes fėrfiakat szeretik, de van olyan lány aki nem az anyagiszerelmet keresi? Szeretnėk vėgre boldog lenni😯
...na de a viccet félretéve: csak nagyon fiatal lánykák írnak olyat, h nekik elég a közös főzőcske, nem kell pénz, jó a Trabant, stb. Azért írnak ilyeneket, mert még otthon laknak anyunál, a hűtő feltöltve, a csekkek befizetve, a ruhák kimosva, apu elvisz autóval vásárolni meg a suliig, stb. Nem gondolnak abba bele, ha tényleg lenne egy szakadt 20 éves kocsijuk, azzal mit szívnának napi szinten, vagy milyen érzés, mikor a megkeresett 100E ft-odból 40-et ki kell adni a kocsira.
Ezeknek a fiatal lányoknak azért elég az otthoni főzőcske, mert még sosem vitte el őket senki egy wellnesshétvégére, egy jobb étterembe, egy kicsit drágább programra. Nem volt még valódi bőrcipő a lábukon, nem kapott soha egy igazán gyönyörű fehérneműszettet vagy bármit mondhatnék most, ne ragadjatok le a példáknál. Olyan ez, mint amikor egy szűz lány azt mondja, ő nem vágyik szexre, nem is érti, miért van ez a nagy felhajtás a szex körül.
Meg olyna jól néz ki leírva, h "én nem vagyok anyagias, nem érdekel a pénz" de megnézném a tudomisén 26 éves lány szája hogy állna, ha összejönne egy férfival, akinek semmi pénze, se jó állása, se kocsija, se lakása, semmi a világon, a csajnak szintén, mondjuk elhatározzák egy idő után, h szeretnének gyereket és kiderülne, h még vagy 8-10 évet kell gürizniük várniuk, h bevállalhassák.
Egy jobb anyagi helyzetű pasi mellett meg azonnal családja lehetne. El sem hinnétek, hány kapcsolat megy tönkre 30 körül a pénz miatt, amiatt, h a nő úgy érzi, lekésik az anyagiak miatt a gyerekvállalásról.
Egy érettebb nő, ha választhat két ffi közül, azt fogja nézni, melyik képes eltartani egy családot, ki az, akire akkor is számíthat majd, ha ő a terhesség-kisgyereknevelés idejére kiesik a munkából évekre. Ki az, aki mellett lehet majd közösen gyűjtögetni, haladni, aki mellett az élet élhető. Most egy átlagos anyagi helyzetű nő esetét vettem alapul, még mielőtt vki beírná, h de a nőnek is le kell tenni vmit az asztalra (amivel egyet is értek)
Szóval kérdező, normális értékrenddel bíró nő is nézni fogja az anyagiakat, de ez nem azt jelenti, h az "anyagiszerelmet" keresi.
ezt pedig most találtam, csaj írta, szereti a párját, de....
"És jelenleg sajnos én vagyok a fő kereső kettőnk közül, és ha nem lenne ekkora szakadék a fizetéseink közt, akkor jobban állnánk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!