Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért javasolgatják egyesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért javasolgatják egyesek, hogy ne társkeresőn, hanem úgy ismerkedjünk lányokkal, hogy leszólítjuk őket buliban, utcán, tömegközlekedési eszközön?

Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 18:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mert társkeresőn még magasabb igényeik vannak a lányoknak külsőre, mint egyébként. Ott tényleg csak akkor reménykedhetsz, ha úgy nézel ki, mint egy félisten.
2015. nov. 10. 19:49
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Élőben szintén, csak ott lehetőséged sincs a szavakkal keverni a kártyáid.

2015. nov. 10. 19:56
 13/22 Clark Kent.. ***** válasza:
79%
Ez nem így van. Pont arról van szó, ha nem jössz be a csajnak élőben, de jó a stílusod, akkor fel fog figyelni rád. Ha meg bejössz neki, de nem vagy érdekes, szép lassan elveszíti az érdeklődését. A jó külső előny, de nem kizárólagos eszköz.
2015. nov. 10. 19:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jössz be a nőnek élőben mehetsz tovább és próbálkozhatsz. Persze.. társkeresőn is, de ott még nem is találkozol az illetővel, meg nincs azonnali reakció.

Meg rögtön látod/tudod alapból, hogy kb. milyen a lány (például kávézóban én pasiknál figyelni szoktam, hogyan viszonyulnak a pincérhez, az elég sokat elárul)

2015. nov. 10. 20:02
 15/22 anonim ***** válasza:

társkeresőkön és az élő ismerkedésnél is ugyanúgy megszívhatod.

A lényeg, hogy élőben gyorsabb!

Azonnal választ kapsz, ami jó vagy rossz.

2015. nov. 10. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:
9%

Kivéve ha ronda vagy, mert akkor lehetsz Te a megtestesült humor meg minden. De hiába.

2015. nov. 10. 21:15
 17/22 anonim ***** válasza:

16-os: Hányszor próbálkoztál, h ennyire negatív vagy?

Ne rondíts bele a saját sikertelenségeid miatt abba, ami köztudottan működő dolog és ne általánosíts!

2015. nov. 11. 06:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van a 16-osnak. Kb. 50-100 közötti lánynál próbálkoztam eddigi életem során, sokan értékelték közülük a humoromat, a kedvességemet, stb., de egynek se kellettem a külsőm miatt.
2015. nov. 11. 17:22
 19/22 Clark Kent.. ***** válasza:
91%

Előző, nincs igaz a 16-osnak, hülyeségeket beszél.

Aki annyira nagyon ronda, hogy senkinek nem kell, az az utcára sem megy ki, mert menekülnek előle az emberek. Ócska kis kifogás ez, de persze arra jó, hogy takarózzanak vele.

50-100 nő meg semmiség, az egyáltalán nem nagy eredmény, másnak az 1 hónap alatt megvan, meg még több is, ha naponta 10 nőt szólít meg. Inkább magadba kellene nézned, hogy mik voltak a hibáid, mert ha valóban olyan humoros srác lennél, nem lennél egyedül. A humoros pasikra ugyanis buknak a nők.

2015. nov. 11. 17:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Előlem is kb. menekülnek az emberek, vagy kiröhögnek. Az utcára viszont muszáj kimennem, mert dolgozni el kell járnom, hogy megéljek.
2015. nov. 11. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!