Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten sokkal nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten sokkal nehezebb társat találni férfiként mint vidéken?

Figyelt kérdés

Valamiért az a tapasztalatom, hogy Bp.-n sokkal visszautasítóbbak a lányok a szórakozóhelyeken is meg mindenhol. Mondjuk ez érthető akkor, ha belegondolunk az egésznek a pszichológiájába. Budapesten rengeteg ember él, nagyon túlzsúfolt, mindenhol nagy a tömeg, ebből kifolyólag rengetegen szólongatnak le nap mint nap csajokat. Ha egy vidéki lány felutazik pestre valamiért, a legelső dolog amit észrevesz, hogy már az első nap baromi sok férfi leszólítja, naponta átlag 20. Jó igaz, hogy abból a 20-ból 5-10 ilyen csöves, jehova tanúja, porszívó ügynök, perverz meg mittomén, tehát selejtes. De akkor még mindig napi 10-15 valódi párkapcsolat kezdeményező. Ha meg még el is megy szórakozóhelyre akkor meg még ennek a többszöröse. Ha ezt egy évre kivetítjük akkor több ezer próbálkozó, és már ha egy átlagos külsejű pasi odamegy azt már reflexből lerázza.

Szerintetek is így nagyon nehéz ismerkedni, pláne, ha nem vagy nagyon jóképű?

2015. nov. 8. 12:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%
Igen szerintem is :D mindenkit lepontoznak aki nem ért egyet velük :) (#9)
2015. nov. 8. 13:17
 12/34 anonim ***** válasza:
98%
Így lehet válogatni a pasikból Pesten? Már megyek is. :D
2015. nov. 8. 13:22
 13/34 anonim ***** válasza:
Nokbol hol lehetne valogatni?
2015. nov. 8. 13:23
 14/34 anonim ***** válasza:
79%

Gyere ide vidékre, cseréljünk helyet egy hétre és utána lássuk kinek mi az eredmény. Ahol én lakom, itt vannak még rajtam kívül 450-en. Gyerekekkel, idősekkel együtt. A legközelebbi város 3000 fős, a következő is, a következő is... és ezek egymástól 10 kilométerekre vannak minimum. A legközelebbi nagyobb város a megyeszékhely, 45 km. Ez a Balaton környéke télen. Tömegközlekedés szinte nulla, napi 4 busz. Ha nincs autód véged.

Na akkor jössz? :)

2015. nov. 8. 13:24
 15/34 anonim ***** válasza:
14-es... nálunk u.ez a helyzet, Bp. 43 km, két órás út alaphangon. Bár a mi településünkön kb 15 ezer ember él... Ezek nagy része reggel ötkor felszáll a buszra és este kilenckor ér haza Budapestről... Szóval mégsem az itteni utcákat koptatja nap mint nap. :D Mai napsütésben lenéztem a városba, 15 embert láttam, azok is betompulva a telefonjaikba... Aki meg nem ilyen, az meg vagy nagyon öreg, vagy kisgyerek, vagy párban volt.
2015. nov. 8. 13:31
 16/34 anonim ***** válasza:
10%
Ki az a görény aki lepontozi a Vidékieket?
2015. nov. 8. 13:34
 17/34 anonim ***** válasza:
90%
Mivan? :DDD Én párszor már szólítottam le Pesten lányokat, több is mondta közülük, hogy még sosem fordult velük ilyen elő korábban :D
2015. nov. 8. 13:35
 18/34 anonim ***** válasza:
16-os: Egy elkeseredett budapesti hím, akinek fogalma sincs arról, mennyi lehetősége van a nőknek arra, hogy elutasítsák a jobbnál-jobb nők a napi 20 férfit, akik leszólítják őket a budapesti forgatagban! :D
2015. nov. 8. 13:37
 19/34 anonim ***** válasza:
58%

punciért élek és, ha kell büszkén meghalok xdd

a hülyeséget félretéve elmondanám, hogy én Mátranovákon élek és erre is olyan lányok vannak, mint Budapesten, akik ugyanolyan felszínes, beképzelt, flegma puncicák, mint a pestiek, csak ezek kevesen vannak, de vidéken se lehet csajt találni, én nekem átlagos kinézettel nem sikerül, ez van, 24 éves szűz vagyok Nógrád megyéből, ha bár van pár rendes csaj, de azoknak már van pasijuk, amelyik nem ilyen felszínes pi**a, de a felszíneseknek is van, csak azok váltogatják időnként, na, de nem a magamfajtákat szeretik, hanem azt aki jóképű, izmos, egyik csajt pl. hallottam amikor buszon mögöttem azt mondta a barátnőjének, hogy neki csak 190 cm magas pasik jönnek be, és én labdába se rúgok az ilyeneknél a 178 cm-es magasságommal

2015. nov. 8. 13:39
 20/34 anonim ***** válasza:
61%
sőt Budapesten mégha el is utasítanak, de ott azért van esélyed a sikerre, mert sokkal több nő él ott, itt Mátranovákon ahol élek, van kb 20-30 fiatal csaj a korosztályomról beszélek most, s talán egyről tudom, hogy éppen nincs pasija, a többiek meg vagy beképzelt pi**ák, vagy ronda roma lányok, vagy meg van akinek férje van 24 évesen már férjénél van, meg van a telepen egy nagyon szép roma lány, de annak is van barátja, úgyhogy falun rosszabb, mint Pesten, mert Pesten, ha vissza utasít 100 csaj, még van azon a 100-on kívül több 100 ezer másik csaj, akik még nem utasítottak vissza, de vidéken, ha falun van 50 csaj, vagy még ennél is kevesebb és van amelyiknek nem tetszel, de foglaltak is, meg minden, akkor nem tudsz környéken becsajozni, Salgótarjánban is már leginkább csak romák vannak, tele van velük a város, roma csajnak meg én nem is merek udvarolni pl. mert félek az agresszív, verekedős férfi rokonaiktól, szóval nekem nincs bajom pl. velük, én romát is elfogadnék csajomnak, mert magyar csajok me alig vannak, de a romáknál meg soknak a rokonai elég verekedős, késelős emberek, azokkal meg nem szívesen találkoznék még fényes nappal sem, mert könnyen össze hu***oznám magam, szóval ez van
2015. nov. 8. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!