Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hölgyek! Ti ismerkedné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Ti ismerkednétek egy elég kövér 27 éves sráccal, aki igen jó anyagiakkal rendelkezik?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, hanem a legjobb barátomról. Rendes srác, de eddig nem igazán volt sikeres a nőknél. Nem valami előnyös alkatú az tény: 171cm, 110kg, viszont nem igénytelen, ápolt srácról beszélhetünk. Ad magára és jól öltözködik, jó cuccokban jár. stb és megvan mindene.

2015. nov. 8. 06:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%

a személyeskedésből meg a sértődésből az is kiderült, hogy a barátod te vagy.

ilyen beállítódás mellett neked minden egyéni vélemény felszínes, kivéve, ami téged igazol. ez nagyobb gond, mint a kilók.

2015. nov. 8. 12:15
 22/27 Költőnő? ***** válasza:
88%

10as ez nekem nem szenvedés. Magamért teszem, de nem hátrány, ha párom értékeli. Az a tipikus magyar mentalitás, h döglenek a népek otthon és már 20 éves koruktól várják a masszív elhízást és az ezzel járó betegségeket.

Könnyű dobálni a másikra a sarat, de a hozzászólásodból tisztán látszik, h te sem teszel magadért semmit és irigységből utálod azt, akinek ehhez van akarata és kitartása.

Kedvesem alapból nem hízékony, de a jobb állóképesség miatt pl ő is elkezdett mozogni és azóta sokkal jobban érzi magát.

Hű de rossz lett neki, ezért valszeg a pokolban fogok elégni, tényleg.

Ne alázd már magad jobban....

2015. nov. 8. 12:25
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
a cselekvés helyett másokat hibáztatók tábora népesebb.
2015. nov. 8. 12:37
 24/27 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem alapvetően nem baj az, ha valaki mások miatt nem akar változtatni magán, sőt, szerintem ez dicsérendő dolog, én se vágatnék hajat pl, hogy a pasiknak jobban bejöjjek, vagy akármi. Az ő teste, ő él benne, elsősorban magának kell megfelelnie, és úgy látszik, őt ez nem zavarja. Nekem volt már 110 kilós pasim, mondjuk ő volt vagy 2 méter, meg volt rajta izom is, nem tudom, a barátodon hogy oszlik el, de biztos vagyok benne, hogy ha nyitott, előbb-utóbb lesz barátnője, aki ilyennek fogadja el, amennyiben ő nem olyan mások szemében a szálkát is típusú pasi, akinek hatoldalas listája van arról, milyen legyen egy nő.
2015. nov. 8. 12:59
 25/27 Költőnő? ***** válasza:
94%

nem élek spártai életet, imádok enni, de nem akarok elhízni és szeretném jól érezni magam a bőrömben, h fel tudjak lépcsőn menni az otthonomba, a negyedikre.

Nem tudom, ezen mit nem értesz. Ja és volt már mackósabb férfi mellettem, szóval hiába próbálsz teóriákat gyártani a rosszindulatú, beszűkült agyacskáddal, nem fog menni; mind bukó lesz.

Magyarázhatod itt jobbra-balra h szted mi az igazság, de az igazság az (és nem csak erre az esetre), h mindig könnyebb kifogásokat gyártani, h miért nem teszünk meg vmit, mint csinálni.

Jó utálkozást:)

2015. nov. 8. 13:29
 26/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem érdekel mennyi a pénze. Nem érdekel hány kiló. A lényeg az, hogy milyen személyiség.....ha tetszetős, akkor így is, úgy is be fog jönni!
2015. nov. 8. 13:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne ha a személye elvarázsol! A párom pocakos én is molett vagyok de igy szeretjük egymást sőt még csak gazdagok se vagyunk de minden megvan a boldogságunkhoz :-) Nálam sosem a külsőn múlott!
2015. nov. 16. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!