Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Ti ismerkednétek egy elég kövér 27 éves sráccal, aki igen jó anyagiakkal rendelkezik?
a személyeskedésből meg a sértődésből az is kiderült, hogy a barátod te vagy.
ilyen beállítódás mellett neked minden egyéni vélemény felszínes, kivéve, ami téged igazol. ez nagyobb gond, mint a kilók.
10as ez nekem nem szenvedés. Magamért teszem, de nem hátrány, ha párom értékeli. Az a tipikus magyar mentalitás, h döglenek a népek otthon és már 20 éves koruktól várják a masszív elhízást és az ezzel járó betegségeket.
Könnyű dobálni a másikra a sarat, de a hozzászólásodból tisztán látszik, h te sem teszel magadért semmit és irigységből utálod azt, akinek ehhez van akarata és kitartása.
Kedvesem alapból nem hízékony, de a jobb állóképesség miatt pl ő is elkezdett mozogni és azóta sokkal jobban érzi magát.
Hű de rossz lett neki, ezért valszeg a pokolban fogok elégni, tényleg.
Ne alázd már magad jobban....
nem élek spártai életet, imádok enni, de nem akarok elhízni és szeretném jól érezni magam a bőrömben, h fel tudjak lépcsőn menni az otthonomba, a negyedikre.
Nem tudom, ezen mit nem értesz. Ja és volt már mackósabb férfi mellettem, szóval hiába próbálsz teóriákat gyártani a rosszindulatú, beszűkült agyacskáddal, nem fog menni; mind bukó lesz.
Magyarázhatod itt jobbra-balra h szted mi az igazság, de az igazság az (és nem csak erre az esetre), h mindig könnyebb kifogásokat gyártani, h miért nem teszünk meg vmit, mint csinálni.
Jó utálkozást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!