Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hölgyek! Ti ismerkedné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Ti ismerkednétek egy elég kövér 27 éves sráccal, aki igen jó anyagiakkal rendelkezik?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, hanem a legjobb barátomról. Rendes srác, de eddig nem igazán volt sikeres a nőknél. Nem valami előnyös alkatú az tény: 171cm, 110kg, viszont nem igénytelen, ápolt srácról beszélhetünk. Ad magára és jól öltözködik, jó cuccokban jár. stb és megvan mindene.

2015. nov. 8. 06:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
13%
Nincs az az ocsmány külső, amit ne lehetne pénzzel kompenzálni. Persze minél rondább valaki, annál több pénz kell hozzá.
2015. nov. 8. 10:02
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

A leírás alapján nem. És nem azért, mert van rajta felesleg, az én barátomon több felesleg van, mégis lassan 8 éve vele vagyok.

Ami nem tetszik, az a hozzáállása a dolgokhoz. Ő nem hajlandó semmit tenni, semmi változni, csak várja, hogy "majd valaki így elfogadja".

Egy kapcsolat arról szól, hogy mindkét fél egy kicsit igazodik a másikhoz. Nem lehet radikálisan megváltoztatni senkit, de minimális változásokra igenis szükség van, különben a büdös életben nem fog működni a kapcsolat.

Az meg csak hab a tortán, hogy azon kívül, hogy "rendes" (ez mégis mit jelent nálad??), egyetlen egy pozitív tulajdonságot sem soroltál fel.

2015. nov. 8. 10:07
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én bevallom, hogy nem ismerkednék. Azért mert nekem abszolút nem jönnek be a kövér srácok, a pénz meg nálam ne játszik szerepet. Persze szeretem ha egy pasi dolgozik, de nem azért, hogy hordja haza nekem a pénzt, hanem jó látni ha valaki tényleg dolgos. Én is dolgozom egész jó helyen, egész jó fizetésért, szóval nekem aztán más pénze biztos nem kéne.
2015. nov. 8. 10:29
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Te sem vagy különb a barátodnál.. Fogadni mernék, hogy ez a kedves barát rá se nézne egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező hölgyre, mert ugyebár nem tetszik neki. De hiszen annyira kedves, szerethető teremtés, és mindenki más meg kibszottul felszínes.

Ha nem tetszik, akkor nem tetszik. Pont. Ezzel mindenki így van. Én is, te is, a barátod is, és mindenki! Ha ettől felszínes lennék ám legyen.. Ezerszer inkább vagyok felszínes, mint ilyen álszent szar alak, mint te és a kedves barátod.

2015. nov. 8. 10:54
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, a kommenteddel kicsit elrontottad. Ejnye, milyen felszínesek a nők, csak a külsőre mennek. Érdekes, itt egyik sem azt írta, milyen undorító, hanem azt, hogy nem szeretné ha szívrohamot kapna, meg hogy a túlsúly nem egészséges.

Azt írod, a belső tulajdonságait nem is ismerjük. Nos, nem adtál meg ilyet, de abból, hogy márpedig őt fogadják el így ahogy van és ha kell, ő pénzzel kompenzál, nem az jön le, hogy olyan remek belső tulajdonságokkal rendelkezik a "barátod".

Ha itt mindenki helyeselt volna, hogy összejönne vele, akkor meg azt mondanád, a nőknek csak a pénz számít.

Én megfordítanám a kérdést: a kedves "barátod" összejönne, egy hasonlóképp túlsúlyos amúgy ápolt hölggyel akinek nincs pénze, de a belső tulajdonságaival nincs baj? Csak hát tudod nem akar lefogyni és nem borotválja pl a nemi szervét sem, hiszen őt fogadják el olyannak, amilyen....na, összehozzuk őket?

2015. nov. 8. 11:03
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatod, hogy milyen felszínes világban élünk, de attól még egy igazán igényes ember az egészségére is igényes lesz, nem csak a ruháira.

Amúgy csak külső jellemzőket adtál meg, nem releváns dolgokat, amik nem döntenek el semmit az ismerkedés szempontjából. Így nyilván csak felszínesen tudunk ítélni, és ez alapján meg én nem ismerkednék vele.

De a vőlegényem 179 cm magas és 100 kg, szóval szinte közel áll a te barátodhoz, mégis odavagyok érte és nemsokára a felesége leszek. Neki még nincs is meg az a fajta anyagi szabadsága, hogy gondtalanul élje a világát és mondhassa közben, hogy mindene megvan. Nem szűkölködik, de azért nem is luxus életet él. Ha csupán azt tudom róla, mennyi a fizuja és egy magasság/súly számot, akkor nem ismerkedtem volna vele. Egyébként meg az történt hogy találkoztunk és annyira levett a lábamról, hogy másnap szakítottam a 185 centi magas, 80 kiló tiszta izom, jóképű, kockahasú, jómódú pasimmal a kedvéért.

Ehhez viszont kevés lett volna csak annyit tudni róla, mint amit te most itt megadtál nekünk. Ennyi alapján én nem ismerkednék vele.

2015. nov. 8. 11:18
 17/27 Költőnő? ***** válasza:
97%

ha már felszínesség: kíváncsi lennék, h a barátodnak hány zsírdisznó nője volt, akit a belsőjéért szeretett.

Engem igenis zavarna h kövér. De nem elsősorban a súlya miatt, hanem mert az egészhez ilyen a hozzáállása. Amíg nekem 35 évesen napi 9 óra(utazással együtt 10 órával)meló mellett, háztartást vezetve odafigyelni magamra és mozogni, addig a másiktól is elvárhatom ezt nemde?

Ja h neki jó lenne, h a tenyerében elfér a mellem, mert formásan tudtam tartani azt is, nekem meg a tenyerem alatt rengjen a háj.

így értetted ugye?

Na hát ha ez felszínesség, h zavar h lusta és nem figyel magára oda, akkor b+, megkapjátok, amit te is meg a haverjaid szajkóznak itt minden nap: az vagyok.

2015. nov. 8. 11:26
 18/27 anonim ***** válasza:

Tehát a hetes az őszine válasz, aki leállna vele... A többi, aki azt mondja, h a pénz neki nem lényeg, de fogyjon le egy kicsit, mert problémái lesznek mind gáz.

Bevallom, én sem járnék vele, és engem hidegen hagyna a pénze, az egy mellékes. Ha direkt kérkedne vele, akkor meg unszimpatikus is lenne és menekülne. Egyszerűen nem erre vágyom, nem vonz. A "macikás" alkat még oké, de ha elképzelném a szexet vele... nem tudnék mit kezdeni egy ilyen emberrel. úgy érezném, összetörnék alatta, csak ezért. Ettől vannak olyan lányok, akiknek ez a típus jön be, ezt keresik, mert végelmet, biztonságot látnak benne.

2015. nov. 8. 11:59
 19/27 anonim ***** válasza:
9%
Pénzzel már 90%ban nyert is :)
2015. nov. 8. 12:13
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

"Amíg nekem 35 évesen napi 9 óra(utazással együtt 10 órával)meló mellett, háztartást vezetve odafigyelni magamra és mozogni, addig a másiktól is elvárhatom ezt nemde? "

Tipikus magyar mentalitás. Ha én szenvedek, szenvedjen más is!!!!!!!!!

2015. nov. 8. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!