Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok nektek is 100 pasiból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek is 100 pasiból csak 3-4 tetszik? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nagyon válogatós lennék de valahogy nagyon kevés pasi fog meg olyan 100 pasiból csak 3-4 a többi nem tetszik alakja, arca, teste, Stb
2015. nov. 7. 21:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%

De el vagytok szállva,csajok.;)

Pedig ti sem vagytok ám jobbak,akárhova nézek,mindenhol bálnák...Az ember már egy kiba..ott óceánban érzi magát.:p

2015. nov. 8. 02:37
 12/17 Fish1 ***** válasza:
Ha beszélgetnél is velük, akkor ez a szám jelentősen megnőne.
2015. nov. 8. 03:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Index hírportálon irtak is egy cikket hogy a nőknek csak a pasik 10% tetszik.
2015. nov. 8. 03:51
 14/17 anonim ***** válasza:
15 eves vagy? Majd elmulik am.
2015. nov. 8. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, és ennek evolúciós okai vannak, amiben szerintem nincs semmi meglepő. Viszont ha egy pasi egyéb dolgokkal meg tud fogni (humor, férfiasság, nekem tetsző viselkedés, stb.), akkor már viszont simán bele tudok szeretni olyanba is, aki amúgy nem annyira az esetem.

Szerintem mi ezért szeretünk jobban élőben ismerkedni, mint neten, mert ott látjuk az összképet, neten meg csak 1-2 fotót, amit csak 100-ból 3-4 esetben tartunk vonzónak, és sajnos itt ez a meghatározó információ.

2015. nov. 8. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Már átmentek tudományos dolgokba.-.-

Miért lenne ennek evolúciós oka,azért mert olvastad valamilyen cikkben?

Tudod mi az oka?A smink!Rengeteget segít a smink,a mai nők meg ki sem lépnek az utcára smink nélkül.

2015. nov. 8. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Lehet, hogy még annyi sem. Miért van ez? Nem átlagos ízléssel rendelkezem. :)
2015. nov. 8. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!