Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kaptam ennyi levelet társkeresőn, ilyen jó nő lennél?
Szerintem inkább átlag alatti egyszerű lány vagyok, nem vagyok vékony, de duci sem 66 kg.
Regisztráltam egy társkeresőre, soha életembe nem ismerkedtem interneten és nem akartam hinni a szememnek, de egy nap több mint 50 levele jött :O Pedig egy egyszerű képet tettem ki. Ennyire közkedvelt lennék a pasik között? miért kaptam ennyi levelet?
Nem láttad még itt a kérdéseket, hogy hány tucat különböző pasi írja, hogy ráírt a társkeresőn vagy húsz darab tök átlagos lányra, de még azok se válaszolnak neki, hát nem igaz már, miért van ez, már 24-26-30 évesek már örökre szűzek fognak maradni vagy mi?????
Egy vagy a sok közül, akire a sok szerencsétlen pszichopata stb. ráír, és tövig rágja a körmét a kockás pizsamájában, az anyukája által főzött herbatea mellett, miközben alt-tabozik valami gagyi weboldal, meg a társkereső között, hogy hátha te visszaírsz, mert akkor megy és leborotválja a p0csét, hátha végre lyukhoz jut ingyen.
Jól fogamazol. Nő hiány van. Én az ellenkező nemből elküldök 10 levelet 1 válasz érkezik. Minden 10 válaszból 1 randi, ami után azt mondom inkább maradok Marok Marcsánál.
Szóval ne bízzd el magad.
jaj drága,
akkor legközelebb kép nélkül regisztrálj fel, akkoris ugyanez lesz...
Lecsaptak,mint tyúk a takonyra,mert új qrható alany vagy! Ennyi az ok!
:-)
Két ok.
Új tag vagy, ezért preferáltan kezel egy ideig az oldal, magyarul valószínűleg tobb részén előre tesz.
Társkeresőn a napi 50-100 levélhez elegendő, h nő vagy.
Figy, én egyszer regisztráltam valamelyik társkeresőre női profillal, kép nélkül, adatlap kitöltése nélkül. Csak annyi jelent meg, hogy nő vagyok és 19 éves.
Ha hiszed, ha nem 20 perc alatt érkezett 68 levél!! Ekkor már ki is X-eltem az oldalt mert mondom, úr isten ilyen nincs, lehet azóta már több százezer levél van. Nem lépetem be.
50 levél, de mégis milyenek?
És kiktől?
A nőismerőseim azt mondják bő a fele egy analfabéta szintű közlés, hogy megdugja szívesen, egy jó része meg 2-3 gyerekes férj, aki szívesen részesülne valami újban.
Társkeresős férfiak -> ctrlC + ctrlV :)))
Megsúgom azt se tudják kinek írnak sokszor, adatlapot megnézni minek....szóval ebből az 50 levélből ne vonj le nagy következtetést szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!