Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kaptam ennyi levelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kaptam ennyi levelet társkeresőn, ilyen jó nő lennél?

Figyelt kérdés

Szerintem inkább átlag alatti egyszerű lány vagyok, nem vagyok vékony, de duci sem 66 kg.

Regisztráltam egy társkeresőre, soha életembe nem ismerkedtem interneten és nem akartam hinni a szememnek, de egy nap több mint 50 levele jött :O Pedig egy egyszerű képet tettem ki. Ennyire közkedvelt lennék a pasik között? miért kaptam ennyi levelet?

2015. nov. 6. 23:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Jajj azért nehogy már elszállj magadtól így hirtelen... társkeresőkön minden nő, aki egy fokkal szebb az ördögnél naponta 50 levelet kap minimum. Csak keress rá, kb minden oda regisztrált nő erről panaszkodik.
2015. nov. 6. 23:28
 2/19 anonim ***** válasza:
35%
Most majd itt is kapsz párat!
2015. nov. 6. 23:28
 3/19 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik helyrejött az ízlése a fiúknak, és a szerény, egyszerű lányokat keresik :) Azért szurkolni nem fogok, mert én is hasonló lányt szeretnék, és ez azt jelenti, hogy baromi nagy a konkurencia... :D Ha jól sejtem, itt is fogsz néhány privátot kapni.
2015. nov. 6. 23:29
 4/19 A kérdező kommentje:
Ennyire nő hiány vagy mi :DDDD
2015. nov. 6. 23:29
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Ahj, üdv a netes kanok világában. Ha az önbizalmadnak az jót tesz, akkor hidd hogy extrém jó nő vagy, de a büdös igazság az, hogy ezek még a legyet is röptében. Bekerültél egy óriási halmazba, ez a nagy számok törvénye alapján szabályszerű. Plusz nem szemtől szembeni a dolog, igy nyiltabbak az urak... Szokd meg :D
2015. nov. 6. 23:31
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Én inkább a kiégett, sikertelen emberek számlájára írnám azt. Azért kapsz ennyi levelet, mert a legtöbb átlagos lányt szépnek látják. Ami nem mondom, hogy nem igaz, de ott szerintem még a 60 éves Pista bácsi is rád írna, ha kell, ha nem egy kis fitymacsattogtatásért.
2015. nov. 6. 23:33
 7/19 A kérdező kommentje:
Nee máá ilyen szinten vannak a férfiak.............. Uhhh Mi nők miért nem vagyunk ilyen szinten? Istenem de jó hogy nem férfinek születtem :)
2015. nov. 6. 23:40
 8/19 anonim ***** válasza:
14%
Nem minden férfi van ilyen szinten. Ez azért eléggé gáz megnyilvánulás volt tőled kérdező. Nem vagy szimpatikus.
2015. nov. 6. 23:41
 9/19 A kérdező kommentje:
8. Nyilván nem minden férfi de több férfi van ilyen szintem mint nő :)
2015. nov. 6. 23:42
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Friss hús vagy. Amikor frissen regisztrálok valahova, nekem is jön a sok levél. Aztán lesznek rosszabb időszakok is, nulla érdeklődővel.
2015. nov. 7. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!